Android Auto - Проблем
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Gonso
Android Auto - Проблем
Здравейте! Вчера се заиграх с това да свържа телефона си към мултимедията (колата е Супърб дизел 190кс 2015 L&K) и се оказа, че в медията няма Андроид ауто а има някакъв Мирор линк. Телефона ми е с 12 версия андроид. В телефона видях, че имам вграден Андроид ауто. Опитах да се вържа с кабел през аукс-а, започва да зарежда нещо, но казва връзването неуспешно. И единствено прочита информацията ми в телефона(папки, музика и тн). Как да сдобия мултимедията ми с Андроид ауто и да разкарам тоя Мирор линк? Или, ако мога да го ползвам него някой правил ли го е и как? Благодаря.
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Android Auto - Проблем
Пробвай през USB-то. Не знам има ли такива само с Мирърлинк, но без AA или CP.
- Simov
- Гараж: Ex: Seat Ibiza 6l, 1.9 TDI, 101 к.с.
Skoda Octavia III 1.6 TDI, 110 к.с.
Android Auto - Проблем
Читав ли е кабелът? И при мен в началото се е случвало да не тръгва и да изписва, че има само мирър линк. Но това беше, поне така си мисля, преди да вградят АА в андроид.
-
dpenov
- Гараж: Octavia 2 FL 1.4 TSI
Android Auto - Проблем
Добре де, доколкото виждам АА първия релиис му е 2015 тоест какъв е шанса да работи на кола от 2015 освен ако не е имало някакъв софтуерен ъпдейт.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Android Auto - Проблем
Gonso, откъде си? Ако си в София,ела да видя.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
Gonso
Android Auto - Проблем
В София съм да. Дай ми някакъв телефон за връзка и ще се чуем. Иначе опитах с няколко кабела, включително и с кабел, който със сигурност работи на друг автомобил. Просто изобщо нямам иконата на АА на мултимедията, а само тази на Мирор Линк. След като влезна през Мирор Линк ми вижда телефона, като устройство, давам да се свърже с него, но изписва неуспешно свързване. Как мога да ъпдейтна фирмуера на мултимедията до последна версия?
- osssinator
- Гараж: Octavia 3, 2.0 TDI, 150hp., DSG6
Android Auto - Проблем
привет,
дали бихте ми дали съвет как мода да си виждам само Уейза на мултимедията. ако може безжично.
благодаря предварително,

дали бихте ми дали съвет как мода да си виждам само Уейза на мултимедията. ако може безжично.
благодаря предварително,

- n_ivanov
- Гараж: > Skoda Superb 3 | L&K | 1.8 TSI - 180 к.с. | DSG 7 DQ200
> ex. Mercedes B-class | 180 CDI - 109 к.с. | manual
Android Auto - Проблем
Wireless можеш с ето този донгъл https://www.aawireless.io/shop , прави връзка с телефона през блутут и автоматично си те вързва всеки път като запалиш колата. Аз се преродих с него и телефона седи в джоба и въобще не го пипам. Относно активацията която ти изписва, не съм на 100% сигурен каква е причината, но от тук https://updateportal.skoda-auto.com/ след като си напишеш VIN номера, ще ти изкара последният наличен ъпдейт - купуваш една microSD карта, качваш го на нея и си ъпдейтваш медията. Самият ъпдейт поне при мен отне около час и предполагам след ъпдейт ще се изчисти грешката. 
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Android Auto - Проблем
Там не се ъпдейтва медията, а навигационните карти и не става с всяка SD карта за 10лв. Иска се оригиналната(цифра) или има други хакове.
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
-
Tpet
- Гараж: Skoda Karoq FL 2.0 TSI
Android Auto - Проблем
Има и "алтернативни" методи за отключване, поне при Фолксваген работят, едва ли тук е по-различно. Из фейсбук групите има "доктори", а в повечето случаи с малко ровене и помощ от Google човек може да се справи и сам.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Android Auto - Проблем
osssinator, пиши в кой град си, и мога да ти дам човек за отключване на Андроид ауто/Карплей.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- n_ivanov
- Гараж: > Skoda Superb 3 | L&K | 1.8 TSI - 180 к.с. | DSG 7 DQ200
> ex. Mercedes B-class | 180 CDI - 109 к.с. | manual
Android Auto - Проблем
Поне при мен стана с най-обикновен SanDisk за 15лв., нито ми е искала оригинална, нито съм правил някакви врътки за да приеме картата. Следвах инструкциите на сайта и нямах проблеми.tsb написа: 06.02.2024, 21:19:15 Там не се ъпдейтва медията, а навигационните карти и не става с всяка SD карта за 10лв. Иска се оригиналната(цифра) или има други хакове.
П.С.: Прав си за навигацията, само тях ми ъпдейтна + логата на радиостанциите.
-
kapeto
- Гараж: Шкода Октавия 1.9 тди
Android Auto - Проблем
Интересувам се за човек, който може да ми свърже медията на октавия 3 с телефона.JORDITO написа: 07.02.2024, 08:32:11 osssinator, пиши в кой град си, и мога да ти дам човек за отключване на Андроид ауто/Карплей.