Kodiaq 2 - Обсъждане на модела

Всичко за второ поколение SUV Kodiaq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
nitroverfs

Шкода Новак

Мнение от nitroverfs »

+ за ред велвет, този цвят е супер наситен особено когато има и слънце, а и в допълнение с черните детайли, според мен най много се връзва 😎
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

ryancooper написа: 09.12.2025, 09:43:34 Здравейте, обмислям покупка на Кодияк, но ми е трудно да избера между малко използван Mk1 или нов Mk2. От една страна харесвам новите технологии, head-up display в новия, но чета тук + на други места доста horror истории колко електрически и софтуерни проблеми има в новото поколение, и също че сглобката е по - добра в Mk1. Ще се радвам да споделите мнения и насоки за да взема информирано решение :)
колеги, никъде не се споменава че колата ще еRS lol наздраве Увлякохте се и се размечтахте.
За обикнивен Кодияк 2 графитно сиво най класно му стои.
Стига развивахте теории за рс.
Рс бял само [smilie=sarcastic.gif]
Като резервен вариант сив неметалик.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
ryancooper

Шкода Новак

Гараж: Qashqai 2011

Мнение от ryancooper »

Благодаря на всички за препоръката. Донякъде ме спираше това, че като тествах Mk2 миналата година във Варна, ми се стори малко кофти сглобката в интериора, скърцаше доста, но предполагам че демо колите получават доста кофти отношение [smilie=sarcastic.gif] (бях тествал преди това mk1 на 120к и беше добре)
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

За това скърцане не мога да дам мнение, но чисто визуално мк1 интериора изглежда малко по-качествен някакси, а на мк2 по-модерен и съвременен.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Мда, врътките тип Зрънчо и недодяланият екран на дашборда определено са част от тази съвременност и модерност. Не се майтапя, пиша го сериозно, те всички са така, явно това е модата - претрупано с шарения и пластмаса.
Бееееее.....
мmorpheus

Шкода Новак

Мнение от мmorpheus »

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Понеже стана въпрос за избор на цветове, ето го и моя, версия SporLine-доста променя визита на колата и някак си ми стои различно със златния бронз. Предната ми кола беше оранжева и ако при Шкода имаше нямаше да се замисля и тук. С черните детайли се променя визията и акцента и се получава доста по-стилна и красива кола. Иначе, въобще не харесвам масовите разпространени няколко цвята- много скучно просто.Ако имаше възможност и тук за оранжева, щях да я взема задължително ама...Сега единствено с фолио може, ама много разправия, пък и финансово може би към 9-10 К ще излезне и няма смисъл да се харчат тези пари.Имаче от както я карам, доста хора вече по улиците и на светофари ми правят ок или направо ми казват много як цвят-определено е забележима.
Последно промяна от мmorpheus на 11.12.2025, 10:24:20, променено общо 5 пъти.
Аватар
lyubohar

Škoda Фен

Гараж: Skoda Kodiaq Mk2 iV

Мнение от lyubohar »

Sawyer написа: 10.12.2025, 20:20:11 Aко конфигурирах сега нов Кодиак, бих подредил цветовете така:
1. Стоманено сив
Стига им го рекламира, колега, не искам половината Шкоди около мен да са със същия цвят. Гаден е, не си взимайте! :)
Иначе си проскърцва колата чат-пат, това е положението. Особено на павета, иначе е добре (без да е перфектно).

Иначе относно интериора мисля, че Кодиакът има един от най-сдържаните и минималистични интериори с минимум шаренийки.
isstoychev

Шкода Новак

Гараж: Skoda Kodiaq 2gen Edition 2.0TDI 193PS 4x4

Мнение от isstoychev »

Колеги някакъв съвет относно промоцията за допълнителното амбиентно осветление. Опитах се преди няколко месеца да го тествам и не успях и от тогава ми дава все че не е налично дори не мога да го закупя. Писах на чехите да видим какво ще кажат а утре ще им звънна на ЕТ да видим какво ще кажат. Като от моя страна не съм правил никакви рестартове или ресети по медията.
Изображение

Изображение
Аватар
lyubohar

Škoda Фен

Гараж: Skoda Kodiaq Mk2 iV

Мнение от lyubohar »

Аз го бях тествал безплатно това и честно казано не разбрах какво толкова има над стандартното. Май цветове само, нищо друго...
Аватар
_56_

Škoda Фен

Гараж: Skoda Kodiaq RS 2026
Обратна връзка:

Мнение от _56_ »

isstoychev написа: 11.12.2025, 22:42:26 Опитах се преди няколко месеца да го тествам и не успях и от тогава ми дава все че не е налично дори не мога да го закупя. Писах на чехите да видим какво ще кажат а утре ще им звънна на ЕТ да видим какво ще кажат. Като от моя страна не съм правил никакви рестартове или ресети по медията.
Аз го имам тестово, обаче и на мен не ми дава да го купя. Същата грешка като при теб. Ако намериш решение, свиркай. С тия 20% си струва.
Изображение
мmorpheus

Шкода Новак

Мнение от мmorpheus »

При мен нямаше проблем, сега на промоцията купих и двата пакета, всичко си мина от раз. Плащал съм с карта на ПИБ.
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: ///

Мнение от Sawyer »

lyubohar написа: 11.12.2025, 09:01:29 Стига им го рекламира, колега, не искам половината Шкоди около мен да са със същия цвят
Когато поръчах октавията преди 10 години (Как лети времето… 🙈), коли в този цвят почти нямаше. С годините обаче стана доста популярен и вече се среща доста често. Дори Мерцедес явно доставят много коли в “пастелно” сиво [smilie=sarcastic.gif]

Изображение
Аватар
berberov_sm

Шкода Новак

Гараж: 1. Octavia I 1,9 TDI 110 h.p. SLX '00(ex);
2. Octavia III 1.6 TDI 110 h.p. DSG 7;
3. Superb III 2.0 TDI 190 h.p. 4x4 DSG 7
Обратна връзка:

Мнение от berberov_sm »

Вчера бях в ЕТ Дружба и в шоурума Кодиак-а е в цвят Смеки ДиамантСребрист металик и доста ми хареса как му стои. Сега се чудя мжду Смеки ДиамантСребрист металик и бял....

На паркинага имаше един червен РС и един стоманено сив - доста готини бяха.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

berberov_sm написа: 13.12.2025, 16:00:20 Смеки ДиамантСребрист металик
Представям си как някой приятел ме пита - каква ти е колата и му отговарям "Смеки диамант..."

Директно ме слагат в графата - ЛГБТ [smilie=sarcastic.gif]
Бееееее.....
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »