Не може да се адаптира мехатроника
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
mazut
Ок, няма да споря с теб.
-
Drakstar5
Колеги ново 20 от Еуратек ми казват, че има проблем в 2ра скорост електрически и механичен и по тяхна препоръка да се смени скоростна кутия и мехатроник , като цената за двете ми искат 25000 лева с работата
. Не мога да си обясня свалянето на мехатроник смяна на уплътнения на мехатроника и след тази интервенция дефектирала 2ра предавка , айде електрическия проблем във втора може да е от мехатроника но механичен проблем мисля ,че няма как да има при положение , че колата си вървеше прекрасно и случайно намираме теч в буксата и от свалянето на мехатроника да дефектира предавка ?
-
ilhan
25000 (двадесет и пет хиляди)???
Да не е грешка?
Потърси ремонт на мехатроник сервизи, да го видят и ревизират.
Да не е грешка?
Потърси ремонт на мехатроник сервизи, да го видят и ревизират.
-
ivo_67
В лога си пише каква част е дефектирала и че има неизправност след изчистване на паметта при опит за адаптиране: 21207 заседнал в отворено положение клапан за контрол на налягането. Другата грешка 10906 (9) е от общ характер- някакъв електрически проблем с масления клапан за охлаждането. Иначе за Еуратек най- лесно и доходно е смяна на скоростна кутия и мехатроник.
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
ivo_67, Колега от къде си ? Аз при проблемите с мехатронка попаднах на добър диагностик на DSG. Казва се Мишо и работи и тук https://dbros-garage.com/ Смених го в ЕТ(цената беше по добра), но и там първо се опитах да ми намекнат, че проблема не е само в мехатроника, а в механиката на кутията
Казах им, че ще рискувам да сменят само мехатроника. След смяната всичко си дойде на мястото.
-
ivo_67
Колега @xektop- Никога не съм се занимавал с ремонт на автомобили, освен на няколко лични, които имах навремето. В темата само споделям, без да имам опит. Иначе от София съм.
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
И аз опит нямах до сега. Споделям просто, ако мога да ти помогна.