Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте, Колеги пиша със следния проблем: Имах теч от буксата на мехатроника ( дсг 6 на шкода супърб 3 2.0 4*4 190 коня 2017 година ) , като нямах никакви индикации за това намерихме теча случайно . Свалихме мехатроника сменихме уплътненията и го качихме пак теча спря но искаше адаптация на мехатроника . И тръгнахме да правим адаптация но стига до едно положение и спира и ми изкарва следните грешки :
П.С А преди това никакви проблеми никакви грешки и никакви индикации за някакъв проблем по скоростите . Имал ли е някой такъв проблем и как са го отстранили . Моля за идеи и насоки ? Благодаря предварително
bega4kata написа: 08.12.2025, 22:23:41
atanas4, аз трябва да имам няколко
давам ти ги
Благодаря, но за сега нямам нужда, а дано и скоро да не ми се налага да сменям мехатроник.
В интерес на истината е хубаво да има една тема с техническа информация. Без много коментари, а да се качват ръководства за ремонт, чертежи, схеми и друга техническа иформация...
mazut написа: 09.12.2025, 08:11:44
Много малко вероятно та чак невероятно
Толко малко вероятно е,че даже ВАГ препоръчват да се работи по мехатроника с антистатични ръкавици.
На теб ли да вярвам или на двата етажа инженери дето са го мислели??