Няма да увъртам. Пускам поръчка за m340i и за съжаление не мога да задържа Супърба.
Колата е безупречна и в много отношения е идеалният автомобил, но ми липсва нещо. Някои от вас ще ме разберат
Взех я нова в края на 2021г. Положих всички грижи да я съхраня и поддържам по най-добрия начин. След закупуването беше фолирана цялата предница и покрита с керамика. В последствие фолирах задната броня, страничните колонки и интериорните елементи (пиано лака)
Карам я само, като имам дълги пътувания. Седмицата си прекарва в гараж, без да е обезпокоявана, и събота или неделя се кара - по-често малко. През останалотонвреме си тъкалям едно Е46
В момента е на почти 34 000 км. Обслужванията са й били на 5 000, 12 000, 19 000 и 29 000 км. На 19 000 и 29 000 беше обслужно и DSG-то (на второто обслужване бях забравил за първото - първото беше в София, а на 29 000 ходих в Плевен, те предложиха и аз се съгласих).
Като цяло проблеми с колата не съм имал. Комфорта и динамиката са й отлични.
Като екстри, единствените, които не добавих при поръчката, са шибидаха и печката.
Има си и втори комплект джанти с гуми, които си поръчах пак при Еуратек.
За цената - разгледах какво се предлага у нас и не е много. Има един Скаут 2021г. На 75 000 км за 65 хил. лева. Има една от 12.2023г. на 37 000 км,която изгежда бая добре и е 78 хил. лева. Има и една съмнителна, уж с газ, на 85 000 км, за 60 хил. лева.
Тъй като не мисля да си подарявам колата, цената която търся, е 70 хил. лева. Може да се коментира.
Пускам я за продажба първо тук - надявам се, че има човек, който ще я оцени.
Иначе автомобилът се намира в гр.Монтана.
За повече информация може ми позвъните на 0887606808 - Петер. Може и на ЛС.
Ще прикача снимки от последната поддръжка при GK Autodetailing преди 3 месеца. Там са правени и се правят всички фолиа, керамики и почиствания.
Поздрави!