PDR Paintless dent removal - изправяне на вдлъбнатини без боя
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
mukot
- Гараж: Honda ZR-V Advance e:HEV; Toyota Cororlla Cross 2,0L HEV Executive plus
Препоръчайте сервиз за изправяне на малка вдлъбнатина
Напълно потвърждавам вече от собствен опит. Човекът е перфекционалист. Отвътре му идва. Вдлъбнатината беше с ръб на дъното и си беше предизвикателство. Имах и късмет, че в това отпускарско време можа да ме вземе. Благодаря и препоръчвам! 

-
Goshan1978
Вчера ми ремонтираха няколко паркинг щети по предните врати и една щета на преден капак на Супърб 3. Благодаря на Жоро от гр. Варна, просто магьосник!
- slavikatsarov
- Гараж: Skoda Superb III L&K 2.0 TDI 190 h.p. 4x4 2019
Skoda Rapid 1.6 TDI 90/150 h.p. 2014
Препоръка за PDR сервиз в Пловдив ?
- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023
@slavikatsarov, Автосервиз Калоферов. Намира се на пътя към Брестник. Ако пътуваш от Пловдив се пада от дясната ти страна. Доколкото знам Еуратек Пловдив работят с тях като подизпълнител за този тип щети. Аз съм доволен от тях.

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
- Filip Andonov
- Гараж: Octavia LK
Добра дума и от мен за Цецо от Дружба. Отидох за вдлъбнатина колкото 20ст. в диаметър на предния капак, все в нея гледах като съм покрай колата. Човека намери още поне 10 незначителни по цялата кола, включително една по остра, останала от първото обслужване в Еуратек, явно бяха изпуснали инструмент някакъв. Магьосник, след неговата намеса никакви следи не останаха !
- taner91xp
- Гараж: Skoda Octavia 2 VRS , 2010 2.0 TDI CR 170HP
Skoda Fabia 2, 2009, 1.4 TDI PD 80HP
Може ли на лично координати на Жоро?Goshan1978 написа: 18.08.2024, 08:29:18 Вчера ми ремонтираха няколко паркинг щети по предните врати и една щета на преден капак на Супърб 3. Благодаря на Жоро от гр. Варна, просто магьосник!
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
taner91xp, Жоро - 0889435813, гр. Варна, кв. "Виница", ул. Параскев Пиперов" № 11.
На около 2 км. от сервиза на @bega4kata, от когото имам и телефонния номер.
Координатите са актуални към м. април 2022г.
На около 2 км. от сервиза на @bega4kata, от когото имам и телефонния номер.
Координатите са актуални към м. април 2022г.
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
-
tedibul
С две ръце препоръчвам Цецо. Днес ходих при него и ми оправи две вдлъбнатини. Сега нищо не си личи.
- ViktorDunev
- Гараж: Супърб Комби L&K 2,0 TSI / 140 kW / 190 к.c.,
Напълно потвърждавам положителните коментари за Цецо вече от собствен опит. Днешно време рядко се срещат толкова коректни хора. Вчера минах за оглед и след 1 час всичко беше перфектно, за което съм изключително благодарен. ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- chill
- Гараж: Дакел 280
Още едно положително мнение и от мен за Цецо - PDR Sofia 

- marcas
- Гараж: Skoda Superb III L&K 272 PS, 7 DSG
Ха, и аз бях при Цецо миналата седмица - за 1 час я направи като нова. Супер е.