Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
ЦецоNOL написа: 17.11.2025, 17:06:29
Автомобили като този не доставят удоволствие да се шофират бързо, дори с нормална скорост те карат да не спираш да се усмихваш.
Не +1 ами + 100 ще ти сложа. Ти разбираш, че кефа не е в конете, нито в V-max, нито в безсмислено мачкане на газта, а в абсолютния контрол, симбиозата с машината и това да те кара се усмихваш шофирайки с 50км/ч. па макар и да те задминават "карачите".
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
tsb написа: 17.11.2025, 21:19:10
Не +1 ами + 100 ще ти сложа. Ти разбираш,
Благодаря ти
Да не мажа на @Rangel темата.
За Порша изобщо не се предлага по рама да се поръчват капачки за болтовете.
Болта ми е 19-ка и с капачка после няма да има вадене.Виж на снимките по-горе.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Поредни 300км днес по Подбалканската.
Засечено Борд/Колонка 9.6 1:1
На снимката е 9.7 , понеже после раздадох още 30км и трябваше да се разправям с някакъв Карловски дис с 535d кадящ като нафтова печка Балкан…..
С 68лв се придвижих от Бургас до вилата в Средна Гора.
Мога да ти кажа само за това което правиш! Боли ме да гледам такива коли да не се карат и мога да ти завиждам, че я караш като ежедневка! Няма значение колко километра ще и навъртиш, няма значение колко ще се амортизира, няма значение колко ще се обезцени - взимаш, караш и си правиш кефа! Всеки с подобна кола може само да съжалява ако я пази като писано яйце в гараж!
Един ден по един или друг начин ще си се разделил с тази кола. До тогава си прави кефа на макс!
Bobeca написа: 20.11.2025, 22:55:34
Мога да ти кажа само за това което правиш! Боли ме да гледам такива коли да не се карат и мога да ти завиждам, че я караш като ежедневка!
Благодаря за добрите думи.
И аз не го разбирам да си купиш мечтаната кола и да не й раздаваш.За последните 7 дни направих 1500км.
Днес отново 360км по подбалкански път, но този път До София и обратно.
Ето вчера се продаде нещо рядко - PORSCHE 911 997.2 GT3 RS 4.0.
Около 1млн лева гони вече.
Колата на 31 ли беше 37км набор 2011г.
Него пък да не го караш……не знам.
865км уикенда.
Реших да разнообразя и на прибиране метнах от Казанлък към Ягода, Стара Загора, оттам през Раднево към Нова Загора - перфектно слънчево време.
С този автомобил забравяш за умора и за каквото и да е неудобство.
С Гената сме нацелили и маслото като стойност
Следващият Уикенд - Пак