Kodiaq 2 - Обсъждане на модела
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
мmorpheus
Мда , е за туй говорим, здраве да е, ще си гледаме рибки ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Чак пък рибки, не драматизирайте толкова.
В 12 вечерта като пусках кученцето да пишка, вече нямаше и следа от замъхляването.
В 12 вечерта като пусках кученцето да пишка, вече нямаше и следа от замъхляването.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- _56_
- Гараж: Skoda Kodiaq RS 2026
- Обратна връзка:
В събота вечерта ходих да мия моята на автомивката до Пракикер Дружба. Забелязах леко запотяване на фаровете... no big deal. Карах до вкъщи и О, чудо! Конденза беше изчезнал. Не е голяма драма, ако трябва да съм честен, не ми пречи на видимостта.
Относно автомивката обаче... останах неприятно изненадан. Вместо с пари - жетони. Пяната трябваше 4лв. (2 жетона) за да се измие
Добре, че си бях взел моите препарати за джанти и мушици. Сигурно 15-16лв щях да стигна 
Относно автомивката обаче... останах неприятно изненадан. Вместо с пари - жетони. Пяната трябваше 4лв. (2 жетона) за да се измие
- lyubohar
- Гараж: Skoda Kodiaq Mk2 iV
Привет. Имам странен проблем понякога - при кратко отсъствие от колата, примерно няколко минути докато изпратя сина ми до вратата на училището, като се върна и запаля колата, Android Auto е тотално забил (преди това е бил закачен и е работил нормално). При контакт ме посреща със "Smartlink bla-bla може да ви излезе съобщение на телефона да потвърдите връзката", но нищо такова не излиза на телефона и реално Android Auto е забило и се оправя само с hard restart на инфотейнмънта (даже понякога и това не го оправя).
При нормално закачане сутрин или след по-дълго отсъствие от колата, всичко си работи нормално - без прекъсвания и каквото и да е. Случва се само с Андроид (с iPhone няма такъв проблем), не се случва винаги (да речем 30% от случаите при кратко излизане и връщане в колата) и не изглежда да зависи от конкретното у-во, понеже го имаше и на предния ми S22 и сега на S25.
Ако се опитам да го откача ръчно от инфотейнмънта, казва че не може да прекъсне връзката в момента. Изглежда не успява да се откачи при предната сесия понякога и затова после не може да се закачи нормално при следваща сесия.
Някакви идеи? Благодаря
При нормално закачане сутрин или след по-дълго отсъствие от колата, всичко си работи нормално - без прекъсвания и каквото и да е. Случва се само с Андроид (с iPhone няма такъв проблем), не се случва винаги (да речем 30% от случаите при кратко излизане и връщане в колата) и не изглежда да зависи от конкретното у-во, понеже го имаше и на предния ми S22 и сега на S25.
Ако се опитам да го откача ръчно от инфотейнмънта, казва че не може да прекъсне връзката в момента. Изглежда не успява да се откачи при предната сесия понякога и затова после не може да се закачи нормално при следваща сесия.
Някакви идеи? Благодаря
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
Аз май имах подобен проблем преди с Леона и като смених на always, доста рядко се случва.
Ползвам S23
Ползвам S23
- lyubohar
Always е при мен също. По-скоро евентуалон би имало ефект ако го включвам ръчно всеки път, но не ми се иска да е така 
- Lemi_
- Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.
Имам съмнения , че е свързано с MirrorLink.lyubohar написа: 19.11.2025, 16:22:10 Привет. Имам странен проблем понякога - при кратко отсъствие от колата, примерно няколко минути докато изпратя сина ми до вратата на училището, като се върна и запаля колата, Android Auto е тотално забил (преди това е бил закачен и е работил нормално). При контакт ме посреща със "Smartlink bla-bla може да ви излезе съобщение на телефона да потвърдите връзката", но нищо такова не излиза на телефона и реално Android Auto е забило и се оправя само с hard restart на инфотейнмънта (даже понякога и това не го оправя).
Някакви идеи? Благодаря
Досадно е и ще се радвам ако някой го е проучил и сподели.
I ask you to judge me by the enemies I have made
- lyubohar
То това MirrorLink има ли го още като технология изобщо, не се споменава никъде в упътването. Не е ли директно връзка през Android Auto ако си Андроид телефон и това е?
- Lemi_
- lyubohar
Не, няма я при мен. Според мен това не се използва вече; имах го в Пасата, но там не бях го активирал въобще и не съм запознат с него конкретно.
- berberov_sm
- Гараж: 1. Octavia I 1,9 TDI 110 h.p. SLX '00(ex);
2. Octavia III 1.6 TDI 110 h.p. DSG 7;
3. Superb III 2.0 TDI 190 h.p. 4x4 DSG 7 - Обратна връзка:
Привет! Имате ли информация дали пакетът с допълнителна защита против лоши пътища увеличава клиренса на колата или само се добавят допълнителни кори?
- Lemi_
Кабел ползвате ли?lyubohar написа: 21.11.2025, 16:02:19 Не, няма я при мен. Според мен това не се използва вече; имах го в Пасата, но там не бях го активирал въобще и не съм запознат с него конкретно.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
При Джипките, не повишава височината пакета лоши пътища. Само кори.berberov_sm написа: 25.11.2025, 20:26:30 Привет! Имате ли информация дали пакетът с допълнителна защита против лоши пътища увеличава клиренса на колата или само се добавят допълнителни кори?
GUNTER SERVICE

- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
Според мен да се радваме, че още няма някакви сериозни абонаменти за определени екстри ... Представи си да почнат да ти искат пари на месец за лед лампички или подобни дивотии. Просто това с абонаментите стана чуден начин за печелене на пари.Цецо75 написа: 26.11.2025, 08:40:59 Пак казвам, не коментирам светлинките, а въобще търговската практика, да ми пробутват подобни неща срещу пари.
Визирам подобни събскрипшъни (на месец) при Мерцедес за всякакви дигитални екстри.
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx