Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Дори не притежавам Супърб колега. Казвам го от техническа гледна точка .
Мога ли и аз да попитам , какви батерии поставихте във фенерчето и дали другите плафони светят при отваряне на багажника. Също така , на таблото показва ли , че е отворен багажника?
Батериите са точно каквито са оригиналните
ni-mh aaa800 1.2v презареждаеми, фенера си заработи веднага, просто не сработи когато го поставих в гнездото. За това попитах дали някой е имал такъв проблем.
Най накрая да я обуя със зимни гуми, за мое учудване нямаше наличности и трябваше да чакам 1 седмица за доставка. По мое мнение не са лоши и 17 ките, е не са като 19 ките но пък возят по меко.
Аз я карах само 2,3 километра а с летните само 200км и нямам наблюдения за сравнение. Тепърва започвам с впечатленията, тъкмо днес разбрах, че може да показва пътни знаци и налягане на маслото на малкия дисплей. Като цяло не ми се вижда като нещо полезно това, както и старт-стопа, но пък ми харесва че го има.
Здравейте, до колкото прочетох тук из форума на преди фейслифта като моята шкода подгрев на волана имат само воланите с пера. Моя волан е с пера, но никъде нямам бутон или в медията функция да се пусне подгрева. Може ли по някакъв да разбера дали го имам или не?
Не е на всички, има два типа волани с пера (едните с подгрев, другите без). И моят волан е с пера, но нямам подгрев, не ми е драма, затова и не съм го сменил.
Иначе най-лесният начин за пускане на подгрева (ако го има) е да си пуснеш подгрева на шофьорската седалка, така на медията се появяват подгрева, обдухването и подгрева на волана. Ако някое липсва, значи го нямаш.
П.С.: Има възможност чрез кодиране, но волана трябва да има специален модул, специално за подгрева. И там вариантите са два:
1. Купува се модула (ако липсва), отваря се волана, маха се airbag-a и се инсталира модула.
2. Сменяш волана с такъв, който е с модул - т.е. plug and play