Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
NaskoG написа: 18.11.2025, 09:39:54
На всички коли в семейството съм изхвърлил тия капачки, само задържат влага вътре, короизрат болтовете и e*ават мамата на всичко.
Странно, аз си карам с капачките и зима и лято. Болтовете са съвсем ок.
Цял живот съм бил с капачки на болтовете. Колите (с изключение на О4, която е в подземен паркинг) са били уличници. Дъжд, сняг, сол, слънце - стоят там на улицата. Старата ми О2 си е с оригиналните болтове на 20+ години. Нито един болт не ми е ръждясал.
Нито една кола не съм карал с капачки, болт не съм сменял никога. Ако болтът ще ръждяса, капачката няма да го спаси. Тя не е хидроизолирана, даже по-зле. Както по-горе е написано, тя задържа влагата.
Винаги съм бил с капачки на Шкодата, по- красиво стои. Сега съм без, защото не се предлагат , пробвак да слагам но падат ваговските, въпреки че болтовете пак са 17-ки. Но самите болтове са черни и така...
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ