Škoda Kamiq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Бай Семо
- Гараж: Skoda Kodiaq
BMW E36 touring
BMW E46 325ti
Škoda Kamiq
Има ли възможност да се регулира светлината на таблото и физическите бутони?
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
Škoda Kamiq
@Бай Семо ето:

-
Fenix
- Гараж: Skoda Kamiq 2025, 7DSG/1,5/150/TSI
Škoda Kamiq
Да, има. Аз обичам да не е прекалено слабо.Бай Семо написа: 23.10.2025, 18:24:55 Има ли възможност да се регулира светлината на таблото и физическите бутони?
- ilhan
- Гараж: Камик Монте Карло 1,5 TSI / 110 kW / 150 к.с., 7DSG
Škoda Kamiq
Здравейте, включвам се като бъдещ собственик на Камик. Капарирахме Червена Монте Карло Плюс 150 TSI, DSG7. Макар че лично имах предубеждения към стъкления покрив, жена ми се влюби в червената изложена МК и не искаше Едитион. Аз също я харесах много де, изключвам предразсъдъците ми към покрива ама каквото това ще е.
Еуратек Пловдив бяха изключително любезни.
Цените с отстъпки от сайта са актуални едно към едно.
(Уж) Произведена в Чехия по данни на представителя - ~3 седмици чакане (дано не се проточи).
Докато бяхме там пристигна автовоз пълен с всякакви модели и разтоварваха единични. Стори ми се вероятно ще кара други бройки в други представителства.
(Уж) Произведена в Чехия по данни на представителя - ~3 седмици чакане (дано не се проточи).
Докато бяхме там пристигна автовоз пълен с всякакви модели и разтоварваха единични. Стори ми се вероятно ще кара други бройки в други представителства.
-
Fenix
- Гараж: Skoda Kamiq 2025, 7DSG/1,5/150/TSI
Škoda Kamiq
И моята е МК същия двигател. Поръчах я около 18-ти септември и пристигна в средата на ноември 2024-та година. Чел съм негативни коментари за панорамния таван, но и мен си ме кефи и му се радвам.
- Karykoff
- Гараж: Karoq 1.5 TSI, ръчка
ex: Touran 1.9 TDI, ръчка
Škoda Kamiq
Честито за решението. Да споделиш дали срока са го спазили, когато му дойде времето.ilhan написа: 05.11.2025, 18:56:37 Здравейте, включвам се като бъдещ собственик на Камик. Капарирахме Червена Монте Карло Плюс 150 TSI, DSG7. Макар че лично имах предубеждения към стъкления покрив, жена ми се влюби в червената изложена МК и не искаше Едитион. Аз също я харесах много де, изключвам предразсъдъците ми към покрива ама каквото това ще е.
А някаква идея как са в Пловдив относно сервизното обслужване? Мотат ли много за дребни неща и т.н.
- ilhan
- Гараж: Камик Монте Карло 1,5 TSI / 110 kW / 150 к.с., 7DSG
Škoda Kamiq
Задължително ще пиша всякакво развитие.
За първи път скачам на нова кола и автоматик (предишни Ауди 80 CC, Opel Corsa, Ford Fiesta, последна Chevrolet Captiva дизел ~11 години).
Дано не се налага/минимум сервиз и попаднем на читава бройка.
Каско темата е прекалено разводнена тук във форума. Каско къде се препоръчва? - кешова е колата, не е лизинг.
За първи път скачам на нова кола и автоматик (предишни Ауди 80 CC, Opel Corsa, Ford Fiesta, последна Chevrolet Captiva дизел ~11 години).
Дано не се налага/минимум сервиз и попаднем на читава бройка.
Каско темата е прекалено разводнена тук във форума. Каско къде се препоръчва? - кешова е колата, не е лизинг.
Последно промяна от ilhan на 09.11.2025, 12:13:20, променено общо 1 път.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Škoda Kamiq
Единствено и само Булстрад за момента.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Škoda Kamiq
Защо само в Булстрад? Дай малко инфо.
Аз от години застраховам колите в ДЗИ и не съм имал проблеми.
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Škoda Kamiq
Аз имам впечатления от две компании, Булстрад( над 14г.) и Алианц(3г.). Смяната на компанията я направих, заради отношението на брокера. Не съм имал проблеми иначе. А от Алианц, съм очарован. Много любезно обслужване, пълно съдействие(дори за дребни неща), проблеми "0". Много лесно завеждане на щети и обработка на такива. Информират те за всичко(чрез приложение, вайбър). За пакет "Макс", имам покритие на година 4 щети без документ + 2 щети с документ. Разбрах го тази година, че ми се наложи да правя калник и покрай него оправих и двете врати от удари на други автомобили. Тогава ми обясниха какво ми е покритието принципно. При Булстрад имах 3 щети на година и се попълваха документи, чертаеха се схеми и тн. Сега не знам как е. Моята препоръка е за Алианц. Щетите ми се възстановиха незабележимо.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
-
xektop
- Гараж: Kia Ceed SW 1.5 T-GDI 7 DTC GT LINE
Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Škoda Kamiq
Обърни се към колегата @_v_ за съвет и съдействие.
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Škoda Kamiq
ilhan, Здравей, пиша ти на л.с. по темата.
)
Армеец, Булстрад, ДЗИ, Алианц (не са степенувани по надежност, просто ги изброявамilhan написа: 09.11.2025, 12:06:16 Каско темата е прекалено разводнена тук във форума. Каско къде се препоръчва? - кешова е колата, не е лизинг.
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
- Karykoff
Škoda Kamiq
А как стоят нещата със сервизите, с които работят застрахователите? Имам предвид мога ли да ползвам сервиз, който е удобен за мен или имат списък с одобрени такива и може само от тях?
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
Škoda Kamiq
Докато си в гаранция - ползваш официален сервиз (ЕТ). След това до седмата или осмата година пак имаш право и на официален сервиз (попитай в ЕТ дали е до седмата или осмата година). В ЕТ ползват подизпълнители за тенекеджийски и бояджийски ремонти. Гаранцията за лако-бояджийското покритие е 3 години, а за пробив от корозия 12 години. За да си ОК и да не ти правят проблеми че, дадена част не е обработена по техните стандарти - ползвай официалния сервиз докато си в гаранция (5 г)
- Karykoff
Škoda Kamiq
Това дори и ако колата не е на лизинг и каското е извън ЕТ?