Сега се сещам, ние бяхме без комплект за КАТ, но като забелязаха това, веднага ни донесоха. Octavia O3 Vision TDI 2.0 150HP DSG - Vankata
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Octavia O3 Vision TDI 2.0 150HP DSG
Подготвената за издаване кола след моята изобщо нямаше гориво, та спешно се появи член на екипа на ЕТ с туба живителен еликсир.
Сега се сещам, ние бяхме без комплект за КАТ, но като забелязаха това, веднага ни донесоха. 
Сега се сещам, ние бяхме без комплект за КАТ, но като забелязаха това, веднага ни донесоха. Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от Вероломния Кръчмар на 07.03.2017, 17:32:56, променено общо 1 път.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Днес бях в ЕТ и питах наистина ли не дават комплект на 100% платените коли и потвърдиха.
- И колко струва викам?
- Ами 50 лв.
- Е хубава работа толкова ли сте умряли за 50 лв, та правите такива цигански работи, че включете ги в цената просто.
- Ами незнам отидете и го кажете на търговския отдел.
- Ще им кажа, и нафта по 5 литра минимум ще им кажа да слагат, а не както се случи с моята да търчите с лейката на портала на бариерата да ми доливате
- И колко струва викам?
- Ами 50 лв.
- Е хубава работа толкова ли сте умряли за 50 лв, та правите такива цигански работи, че включете ги в цената просто.
- Ами незнам отидете и го кажете на търговския отдел.
- Ще им кажа, и нафта по 5 литра минимум ще им кажа да слагат, а не както се случи с моята да търчите с лейката на портала на бариерата да ми доливате
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
Те един рекламен химикал не слагат в жабката, та ти аптечки-маптечки
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Пежо като издаваха колата си бяха заредили гориво - имаше около 1/3 резервоар. Колата не беше лизингова и си имаше вътре аптечки, триъгълници и всичко друго. Да не казвам, че дадоха и подарък зимни стелки...а и още нещо - резервната гума е 1:1 с другите 4
Алуминиева със същия размер и същата гума (дори със същия ДОТ). Това при Шкода знаете ли кога ще го има ???
-
Sec8200
- Гараж: под наем
кой модел на Пежо?
- Vankata
- Гараж: Skoda Octavia Vision TDI 150HP DSG
Здравейте пак, вчера взех колата и още треперя от кеф! 
Страхотна е, чувствам се наистина добре в нея, дано и занапред да ме радва.
Я кажете за кои странични колонки говорите за фолиране, че не ви разбрах. И къде мога да го направя това?
Ако фолирам фаровете няма ли да пречи?
Снимки ще кача съвсем скоро, не съм майстор в снимането, но по натам ще и направя нова фотосесия.
Страхотна е, чувствам се наистина добре в нея, дано и занапред да ме радва.
Я кажете за кои странични колонки говорите за фолиране, че не ви разбрах. И къде мога да го направя това?
Ако фолирам фаровете няма ли да пречи?
Снимки ще кача съвсем скоро, не съм майстор в снимането, но по натам ще и направя нова фотосесия.
- SimichOil
- Обратна връзка:
Няма да пречи фолирането на фаровете - даже би било добре.
Ето я колонката :
Ето я колонката :
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Фаровете ако са лед (а и да не са), ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ги фолирай заедно с халогените.
Колонките също, че много лесно се дерат а смяната им е тегава (на задните). Предните се сменят лесно и струват някъде 72лева/парчето, но за задните падат корите на вратите..., а къде е оригинал и има щипки не е желателно да се пипа, ако не е наложително
.
Колонките също, че много лесно се дерат а смяната им е тегава (на задните). Предните се сменят лесно и струват някъде 72лева/парчето, но за задните падат корите на вратите..., а къде е оригинал и има щипки не е желателно да се пипа, ако не е наложително

- Vankata
Благгодаря за цнимката, помогна ми да се усетя кои колони.
Добре де, но ако фолирам колонките как ще излиза звука от тях?
Да не бъркам аз нещо?
Добре де, но ако фолирам колонките как ще излиза звука от тях?
Да не бъркам аз нещо?
- SimichOil
- Обратна връзка:
Става дума за външната част на вратата - т.нар колонка (не говорителя вътре). Тази външната част е пиано лак, или там както се води и от най-малкото търкане или допир се драска.
- Vankata
Ясно, благодаря ви! 
А вие сами ли фолирате или водите колите някъде?
А вие сами ли фолирате или водите колите някъде?
- Vankata
Малко снимки от мен.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T