Нямам (още) Шкода, но гледам ценовите листи и се чудя за тези дигитални табла и кокпити:
Дигитално инструментално табло 8,0", от Edition нагпре става Виртуален кокпит - 10" дигитално инструментално табло. Това предполагам е дисплеят пред волана.
Информационна система 10" с цветен тъч-скрийн дисплей, в RS или като екстра може да стане 13''.
Главният въпрос е има ли някаква качествена разлика в това какво правят тея дисплеи в различните размери? В смисъл, едно и също вждаш и на двете, просто на по-голям или по-малък дисплей или по-големите имат функции, които липсват в по-малките?
Благодаря предварително.
Дисплеи
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Дисплеи
Всъщност малкият и големият дисплей са еднакви по външни габарити. На големият изображението е до самата рамка, на малкия има черно неактивно пространство , в което няма изображение. Аз бих заложил на по- големия , стига да има таква опция.
Навигация мисля, че не е Обходима...
- димон
- Обратна връзка:
- ba7ka7a
- Гараж: Octavia 4 FL Combi 2.0TSI 4x4
Дисплеи
И аз така мислих, но след малко проучване излиза че може да има, но може и да няма. Ще пробвам после като ида до колата. Като цяло имам бутон за гласови команди на волана и си набирам номера от там... но за Лаура не мога да потвърдя.
Ще и кажа после че ми е студено да видя да ще пусне парното...
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Дисплеи
ABBC3_OFFTOPIC
Въпросния асистент по-добре да го няма. Почти безполезен е, да не кажа, че даже създава проблеми. Когато говоря с някого в колата, изведнъж се активира асистента, за да ме пита какво искам, и трябва да го затварям. На български не може да се командва климатика. Може на английски. Но затова трябва цялата мултимедия да е превключена на английски, включително менютата и всичко останало. Последните няколко пъти му давам команда "Избери Галя", а той вместо това прави emergency call (112). Та трябваше онзи ден да убеждавам операторката на 112, че няма ПТП, не съм отвлечен, не съм аз похитител, който се включва в разговора вместо ужасения похитен. Добре, че сме България и там са доверчиви ...
- димон
- Обратна връзка:
Дисплеи
Може да го ъпдейтнат след време... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Аз например като и казвам на Лаура да пусне климатика , тя ми отговаря , че трябва да ида на Еверест...Голям смях с жената...Има чувство за хумор поне.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Аз например като и казвам на Лаура да пусне климатика , тя ми отговаря , че трябва да ида на Еверест...Голям смях с жената...Има чувство за хумор поне.