Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте. Има ли го вградено като екстра или някаква опция да се отключи, за да се гледа телевизия в автомобила? От дисплея на колата разбира се имам предвид. Иначе знам, че мога да си сложа вътре телевизор.
Говоря за модела с големия дисплей.
Благодаря ви, моряци.
Не съм го пробвал, но ползват CarlinKit за целта. Нещо като отключен андроид е и ти позволява да пускаш всякакви приложения през android auto. Включително и видео.
StanTheMan написа: 29.10.2025, 15:45:47
Здравейте. Има ли го вградено като екстра или някаква опция да се отключи, за да се гледа телевизия в автомобила? От дисплея на колата разбира се имам предвид. Иначе знам, че мога да си сложа вътре телевизор.
Говоря за модела с големия дисплей.
Благодаря ви, моряци.
отделно мисля, че трябваше да се активира Video in motion настройката, която по дифолт е деактивирана, за да може да го гледаш в движение. И затова има инфо в нета, ако потърсиш. Преди време ми беше любопитно и бях гледал, но честно казано тък като не възнамерявах да се занимавам толкова за нещо, което дори не знам дали ще ползвам, не съм имал личен опит, а по-скоро само съм преглеждал какво има като информация из нета.
Video in motion няма такава настройка. Гугъл и Андроид Ауто в комбина не пускат видео в движение с цел безопасност. Могат да бъдат заобиколени със съответни платени , безплатни приложния или дивайси...
Търси в интернет Perglot. Продават устройство, което го свързваш чрез USB и колата го разпознава като Apple car play, но всъщност на него може да гледаш всичко, да си качваш филми или да си инсталираш приложение за телевизия. Ако си от София можеш да го пробваш на място дали работи с твоята кола.