Два такива случая и около мен на буквално коли на никакви километри.smoke написа: 06.05.2025, 13:03:15 Когато има явен проблем, няма да те отсвирят в ЕТ, а ще решат проблема. На мен заради теч на масло ми смениха скоростна кутия + спортен диф на де-факто чисто нова кола (вярно е, че смяната не стана веднага, а след 2 опита със смени на семеринги), оттогава всичко там ми е наред, така че не се притеснявай излишно - ако има проблем, ще го отстранят.
Потвърждавам.
Има , прочети внимателно товаSpafi написа: 06.05.2025, 12:21:32 - Има ли смисъл да търся време да ходя до ЕТ и да обясня цялата ситуация или ще се постараят да ме отсвирят?
Когато има явен проблем, няма да те отсвирят в ЕТ, а ще решат проблема. На мен заради теч на масло ми смениха скоростна кутия + спортен диф на де-факто чисто нова кола (вярно е, че смяната не стана веднага, а след 2 опита със смени на семеринги), оттогава всичко там ми е наред, така че не се притеснявай излишно - ако има проблем, ще го отстранят.
и не пипай абсолютно нищо.
На две коли чакаме да сменят кутиите.
По веднъж вее пробваха с ремонт и не стана, така че действай по гаранция и в краен случай ще я сменят

![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)