Octavia O3 Vision TDI 2.0 150HP DSG - Vankata
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Vankata
- Гараж: Skoda Octavia Vision TDI 150HP DSG
Octavia O3 Vision TDI 2.0 150HP DSG
Не, няма да е фейслифт. По горе писах, че на пръв поглед четириочката ме шокира. Бях почти поръчал 1.4 TSI 150hp, ама викам не ми харесват фаровете, а и старият модел дизел излезе по-евтин и това също наклони везните. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Vankata, кога я очакваш?
При мен отне седмица и половина след превеждането на сумата
При мен отне седмица и половина след превеждането на сумата
- Vankata
- Гараж: Skoda Octavia Vision TDI 150HP DSG
Тази седмица трябва да я взема 
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
Честито, колега. Бързо да дойде и много безварийни километри 
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Честито колега. Със здраве да си я ползваш. ТТодоров Вече не дават ли аптечка и пожарогасител от ЕТ?
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Честито на колегата!

Когато си купиш даватJORDITO написа:Честито колега. Със здраве да си я ползваш. ТТодоров Вече не дават ли аптечка и пожарогасител от ЕТ?
- xor
- Гараж: Skoda Octavia III, 1.8 TSI, L&K
ex: Skoda Octavia II, 1.9 TDI DSG, powered by Günter
Честито и от мен, колега!
Чудесна комбинация от двигател и кутия! Преданта ми беше подобна конфигурация и още ми липсва
Както те посъветваха и други колеги, при взимане задължително огледай дали всичко, което си поръчал е там, че аз още си чакам двулицевата стелка за багажника.
Черния лак на страничните колонки наистина се драска изключително лесно, затова те съветвам още първия/втория ден да ги фолираш заедно с фаровете - не е голяма инвестиция и определено си струва.
Чудесна комбинация от двигател и кутия! Преданта ми беше подобна конфигурация и още ми липсва
Както те посъветваха и други колеги, при взимане задължително огледай дали всичко, което си поръчал е там, че аз още си чакам двулицевата стелка за багажника.
Черния лак на страничните колонки наистина се драска изключително лесно, затова те съветвам още първия/втория ден да ги фолираш заедно с фаровете - не е голяма инвестиция и определено си струва.
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Здравей, колега. Честита придобивка, със здраве да си я караш и винаги доволен и щастлив да се наместваш зад волана.
Колегите са ти обяснили в общи линии всичко. Комплект за пред КАТ се дава на лизинговите коли, ако е платена на 100% колата, е грижа на собственика да си го осигури.
Като отидеш да я вземеш, посрещат те от екипа на брокерите, връчват ти се документите, вече няма хартиена сервизна книжка, после те водят вънка, зад авто салона, където те поема един сладур, от Сектор Издаване на нови автомобили, с който почвате да гледате дали всичко, което е като част от оборудването на колата го има - той чете и ти показва. Сядате в колата и почва да ти пари на дупето - нарочно, за майтап, ще ти включи подгрева на седалките, а при първото от три натискания, той тръгва от най-високата степен. После ще ти покаже и разкаже и за нещата в купето, за Смартлинка, къде се слага СД картата на Болерото, ще те предупреди до колко километра над какви обороти да не преминаваш и още неща, свързани с колата. В багажника оставят една отверка и капачки за джантите, също и ако си си поръчал нещо.
Ние, като придривчиви хора, преди да вземем колата, натряскахме едни 11 въпроса и ги пратихме по мейл на брокера, който ни отговори точка по точка. Допълнително взехме предпазни лайстни за праговете, комплект секретни болтове, гумени стелки и обезшумяваща кора под капака на двигателя, за дизел тя се слага серийно, но за бензин си я поръчваш. Отделно подарих на жена ми оригинални Шкода очила, правени от Polaroid, с хубав дизайн са и вършат страхотна работа.
Поздрави.
Колегите са ти обяснили в общи линии всичко. Комплект за пред КАТ се дава на лизинговите коли, ако е платена на 100% колата, е грижа на собственика да си го осигури.
Като отидеш да я вземеш, посрещат те от екипа на брокерите, връчват ти се документите, вече няма хартиена сервизна книжка, после те водят вънка, зад авто салона, където те поема един сладур, от Сектор Издаване на нови автомобили, с който почвате да гледате дали всичко, което е като част от оборудването на колата го има - той чете и ти показва. Сядате в колата и почва да ти пари на дупето - нарочно, за майтап, ще ти включи подгрева на седалките, а при първото от три натискания, той тръгва от най-високата степен. После ще ти покаже и разкаже и за нещата в купето, за Смартлинка, къде се слага СД картата на Болерото, ще те предупреди до колко километра над какви обороти да не преминаваш и още неща, свързани с колата. В багажника оставят една отверка и капачки за джантите, също и ако си си поръчал нещо.
Ние, като придривчиви хора, преди да вземем колата, натряскахме едни 11 въпроса и ги пратихме по мейл на брокера, който ни отговори точка по точка. Допълнително взехме предпазни лайстни за праговете, комплект секретни болтове, гумени стелки и обезшумяваща кора под капака на двигателя, за дизел тя се слага серийно, но за бензин си я поръчваш. Отделно подарих на жена ми оригинални Шкода очила, правени от Polaroid, с хубав дизайн са и вършат страхотна работа.
Поздрави.
Последно промяна от Вероломния Кръчмар на 07.03.2017, 13:15:14, променено общо 1 път.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- Sawyer
- Гараж: ///
Добре дошъл! Отличен избор! Да минава по-бързо времето и... чакаме снимки на колата като си я вземеш. А също и да се включиш в сбирките ни 
-
Sec8200
@Jordito - на мен не дадоха, закупих си
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Потвърждавам....Не дават ако не си го платил....ТТодоров написа:@Jordito - на мен не дадоха, закупих си
Леко чакане ти пожелавам...иначе 2.0 tdi е най практичния вариянт , със здраве да си я карате и те чакаме на среща в София. Цвета ми е любим
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Ами откъде да знам, аз съм любител на лизинга и все са ми давали, затова се учудих.
Добре де за да се регистрира в КАТ ,не трябва ли да го има този комплект в колата ? И колко да струва да му се не знае, че ЕТ не си го калкулират в цената на колата? Все пак клиента идва , плаща в кеш цялата сума и оп, ай дай още 100 кинта или 50 за комплект аптечка и пожарогасител. Малко тъпо ми се струва.
Добре де за да се регистрира в КАТ ,не трябва ли да го има този комплект в колата ? И колко да струва да му се не знае, че ЕТ не си го калкулират в цената на колата? Все пак клиента идва , плаща в кеш цялата сума и оп, ай дай още 100 кинта или 50 за комплект аптечка и пожарогасител. Малко тъпо ми се струва.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
Sec8200
те и лек реверанс с горивото можеше да правят, не да се чудиш ще стигнеш ли, но БГ мислене...
-
hvp800
И при Шкода ли е същата малоумщина с горивото?
Аз като изкарах Голфа, на борда пишеше "оставащи километри 0", но пък с предния VW нямаше такива драми, или пине не помня да е било така![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
Аз като изкарах Голфа, на борда пишеше "оставащи километри 0", но пък с предния VW нямаше такива драми, или пине не помня да е било така
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
Sec8200
Да същата. И с Хюндай е така. Явно с всички в България е така.По-добре да ти го таксуват и да имаш отколкото да се чудиш, но така се прави 'бизнес'