Škoda Kamiq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- FaKeR
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 95HP MY23; Peugeot 208 1.4 HDI 2012;
Škoda Kamiq
А автоматично ли изскача такова съобщение? Моята, откакто я имам от Януари миналата година не ми е искала никакви ъпдейти. Беше веднъж в ЕТ за смяна на масло, но изришно ми казаха, че щом не е за ТО няма да пипат нищо друго.
-
SD77
Škoda Kamiq
Тя колата още не е при мен, но аз да се допитам да вас, като оформям документите каското задължително ли трябва да е сключено при тях?Разбирам,че имат човек и работят с Алианц.Предполагам ще ми предложат това.Мога ли да откажа и да си избера аз и ще има ли последствия ако случайно настъпи щета.
И още нещо колко време отнема цалата процедура с документите преди да си вземете колата?Може би нямам търпение и искам максимално бързо да направя всичко необходимо.
И още нещо колко време отнема цалата процедура с документите преди да си вземете колата?Може би нямам търпение и искам максимално бързо да направя всичко необходимо.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Škoda Kamiq
Ако си плащаш колата на куп - избора на застраховател си е твой. Ако е на лизинг - лизингодателя ти го определя.
Бееееее.....
- FaKeR
Škoda Kamiq
Ако колата е на твое име и искаш те да ти я регистрират процедурата отнема от седмица до 10 дни.SD77 написа: 25.09.2025, 08:35:40 И още нещо колко време отнема цалата процедура с документите преди да си вземете колата?Може би нямам търпение и искам максимално бързо да направя всичко необходимо.
-
SD77
Škoda Kamiq
Колата няма да е на лизинг.Значи е по добре аз да си я регистрирам,ще е по бързо ![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- FaKeR
Škoda Kamiq
Ако няколко дни в повече те бъркат (било то от мерак или от нуждата да имаш автомобил) - да. Аз, тъй като сефте си купих чисто нов автомобил, реших да се почувствам бял човек и просто да отида до ЕТ и просто да си взема колата и да я карам. Не че в КАТ (София) е някаква драма човек да се оправи, но си е ден разправия заедно с връщането до ЕТ след това.
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Škoda Kamiq
Аз в понеделник след работа, си видях моята свалена от камиона. Бях готов с пълномощното за регистрация. Оставих им го, платих си всичко и в четвъртък след работа, минах да си я взема.SD77 написа: 25.09.2025, 08:35:40 И още нещо колко време отнема цалата процедура с документите преди да си вземете колата?Може би нямам търпение и искам максимално бързо да направя всичко необходимо.
Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
- FaKeR
Škoda Kamiq
За Пловдив явно по-бързо се случват нещата, но за София изришно ме предупредиха, че отнема около седмица.
-
Fenix
- Гараж: Skoda Kamiq 2025, 7DSG/1,5/150/TSI
Škoda Kamiq
Да, ако има трябва да изскочи само, след като системата е онлайн чрез андроид ауто.FaKeR написа: 24.09.2025, 17:42:24 А автоматично ли изскача такова съобщение? Моята, откакто я имам от Януари миналата година не ми е искала никакви ъпдейти. Беше веднъж в ЕТ за смяна на масло, но изришно ми казаха, че щом не е за ТО няма да пипат нищо друго.
А за каското, не са на Алианц, на мен ми предложиха на Булстрад, явно навсякъде е различно.
- ways
- Гараж: Kamiq Vision 1.5 TSI 2023
Škoda Kamiq
Буквално и при мен беше така.spaldingrs написа: 25.09.2025, 09:49:31Аз в понеделник след работа, си видях моята свалена от камиона. Бях готов с пълномощното за регистрация. Оставих им го, платих си всичко и в четвъртък след работа, минах да си я взема.SD77 написа: 25.09.2025, 08:35:40 И още нещо колко време отнема цалата процедура с документите преди да си вземете колата?Може би нямам търпение и искам максимално бързо да направя всичко необходимо.
За КАСКОТО - моята не е на лизинг и ми предложиха 3 варианта през тях (или самия дилър не знам) да не се занимавам аз - Алианц, ДСК и Булстрад, като и трите бяха една идея по-добра оферта от това, което гледах сам.
-
tahumbata_2
Škoda Kamiq
При Алианц има клауза, че при кражба на автомобила в първата година откакто в чисто нов купен, ти възстановяват ПЪЛНАТА сума по фактура от ЕТ, което при Булстрад и Армеец примерно съм питал и доколкото разбрах не е така, в смисъл винаги взимаш по-малко от застрахователната сума.
Отделно от Алианц са страшно бързи в одобрението и реално оставяш колата да се прави веднага щом се налага. Същото мога да кажа за Булстрад като избереш да се прави в официален сервиз. Виж в Армеец процедурите са им много остарели и неадекватни от гледна точка на потребителя и вече имах щети при тях и си скъсах нервите честно казано, понеже те занимават с глупости и бумащини, а и за едно заснемане на щети чаках с две болни деца час и половина докато след третия зор дето им дадох най-сетне се появи един дето го щракна за общо 2 минути. Много зле е организацията им просто. И с тия стикери на огледалото все едно сме 90-те - пълен цирк.
Отделно от Алианц са страшно бързи в одобрението и реално оставяш колата да се прави веднага щом се налага. Същото мога да кажа за Булстрад като избереш да се прави в официален сервиз. Виж в Армеец процедурите са им много остарели и неадекватни от гледна точка на потребителя и вече имах щети при тях и си скъсах нервите честно казано, понеже те занимават с глупости и бумащини, а и за едно заснемане на щети чаках с две болни деца час и половина докато след третия зор дето им дадох най-сетне се появи един дето го щракна за общо 2 минути. Много зле е организацията им просто. И с тия стикери на огледалото все едно сме 90-те - пълен цирк.
Karoq Style 2019 1.5TSI Evo1 DADA / DSG DQ381 4x4
Fabia Monte Carlo 2024 1.5TSI Evo2 DXDB / DSG DQ200
ex Audi A3 Ambition 1997 1.8 AGN / 5M
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Škoda Kamiq
SD77, Можета да се обърнете към колегата @_v_
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Škoda Kamiq
Продавам бастун против кражба. Много корав, чисто нов. Купих го за моята кола, но така и не съм го слагал.
Ако я откраднат ще си купя друга по хубава
При интерес ще снимам. С меко гумирано е към волана и е с високо ниво на защита и ключа също.
Само че не помня колко го купих. Кой колкото даде.
Не е ползван веднъж дори.
Ако я откраднат ще си купя друга по хубава
При интерес ще снимам. С меко гумирано е към волана и е с високо ниво на защита и ключа също.
Само че не помня колко го купих. Кой колкото даде.
Не е ползван веднъж дори.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
tahumbata_2
Škoda Kamiq
Хаха верно че и такива имаше да. Аз като поръчвах Карока исках от завода да ми сложат заключване на DSG-то защото тогава се предлагаше по каталог, но явно е било сложно от ЕТ да го опишат с поръчката и накрая ме отсвириха под предтекст, че Шкодите не са обект на посегателства и тоя знае само за един румстър, откраднат по поръчка. Вика ми че искали бързи премиум марки и не им се занимавало с “индианци” с по 100-150 коня умрели двигатели ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Karoq Style 2019 1.5TSI Evo1 DADA / DSG DQ381 4x4
-
Fenix
- Гараж: Skoda Kamiq 2025, 7DSG/1,5/150/TSI
Škoda Kamiq
Да ви разкажа за един инцидент от преди малко, както всяка сутрин, така и тази преди работа пия кафе на близо около работата. Ходя час преди работа. Паркирам колата почти винаги до едно дърво, но не под него, а точно до него. Винаги намирам място. Така и тази сутрин. Малко преди 9 се чу пукане и силен шум и гледам дървото паднало, точно пред колата, дори част от клоните се бяха опряли в решетката. Дадох назад, огледах, няма дори драскотина. Чист късмет, явно днес Бог е с мен. Приех го и като знак за едно важно за мен събитие днес. Приех го като знак че Господ ще помогне и помага. Та така. Не че щеше да е нещо непоправимо, колата има каско, но излишни разправии, добре е да не се случва.