Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Здравейте колеги!
Имам идея за ОЕМ калобрани на О4 , предни и задни. Има ги на много места, не са скъпи, но никъде не показват снимки след поставянто им.
Имам опит с такива на О2, бяха много широки навън и изглеждаха доста пенсионерски...
Ако някой е поставял на колицата си ...О4, би ли показал
реални снимки за добиване на представа !
Аз съм с оригиналните, много дискретно според мен стоят а и доста пазят. То вярно при мен и доста добре се вписаха с РС черното де. Ето и малко снимчици:
Колата наистина е страхотна! Аз също се замислям за калобрани или поне за зимният сезон. Имам спомен, че трбяваше да се прави някакъв допълнителен отвор за предните илиа се бъркам?
Само една странична дупка в кората ф 6,5 мм на предните калобрани. В нея се щраква пластмасово копче .Всички други са налични . Дупченето е на 15.00 тата минута. https://www.google.com/search?sca_esv=5 ... klcFA,st:0
Задните калобрани хем пазят от мятане на кал по бронята, хем задницата придобива с тях доста по-завършен вид.
Не стърчат толкова настрани, колкото на О2. Иначе и на О2 добре се вписват.
Калобраните са силно препоръчителни по нашите пътища, особено есенно-зимния период. Пазят много. Аз лично ги сложих в ЕТ още преди да изкарам колата от шоурума.
Цецо75 написа: 15.09.2025, 14:53:56
И то най-вече пазят този отзад.
Абсолютно, зад мен при дъжд няма нищо, чудесна видимост и за мен и за тези след мен.
Предните също пазят ако ще и се дава газ по макадам или напролет по планините като всичко е в пясък и мизерии.