Модел Yeti от 2009 до 2017 Karoq от 2017 Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Идеята е, че не пипаш и няма интервал на смяна.Казаха ми, че ги правили да издържат живота на колата без нужда да се пипа нещо по кутията. Това визирам под обслужва
Karoq Style 2019 1.5TSI Evo1 DADA / DSG DQ381 4x4
Fabia Monte Carlo 2024 1.5TSI Evo2 DXDB / DSG DQ200
ex Audi A3 Ambition 1997 1.8 AGN / 5M
Мирич_80 написа: 15.09.2025, 08:16:01
Здравейте колеги да попитам ако някой е пребоядисвал джанти може ли да каже къде го е направил и колко пари струва ?
Това е много общ въпрос.......
Размер?
Вид/Модел - различните модели , например с много спици ако е са по-скъпи.
Прахово или боя?
Цвят?
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
16-ки в сребърно със шест спици,и двата вида пребоядисване.Питам за ориентировъчна цена,защото още не съм ги взел и незнам какви са и козметичните забележки от снимките немога да разбера.
Здравейте,и аз при вас....капарирах Камик EDITION TSI 150к.с.ръчна,бензин.В договора пише 60 дни и дилъра каза,че около ноември ще пристигне.Чакам я с нетърпение.....
Моят Камик го поръчах точно около това време 2024 г. и пристигна в средата на ноември. Така, че добре са ти казали. Със здраве да си я караш като дойде.
Да изпозлвам случая да питам, вече около година няма ъпдейт на инфотейнмънт системата. До колкото разбрах не е нужно това да се прави в сервиз, а си идва ъпдейт, който можеш да направиш и сам, като потвърдиш. Така ли е всъщност и нормално ли е почти цяла година да няма такъв? Как е при вас?
Fenix написа: 24.09.2025, 16:02:14
Да изпозлвам случая да питам, вече около година няма ъпдейт на инфотейнмънт системата. До колкото разбрах не е нужно това да се прави в сервиз, а си идва ъпдейт, който можеш да направиш и сам, като потвърдиш. Така ли е всъщност и нормално ли е почти цяла година да няма такъв? Как е при вас?
Днес точно това питах в Еуратек и ми казаха, че ако има ъпдейт ще го изпише на инфотеймътна и ще може да се сложи без да се ходи до сервиз. Специално за Камик няма ъпдейти скоро в последните 2 години, последния беше да оправят бъга със Samsung S23.