Проблеми с Octavia IV??

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2020
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
GSH

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia IV (MY23) - 1.5 TSI, 6M, Business

Проблеми с Octavia IV??

Мнение от GSH »

Уоу за първи път чувам за такива проблеми.
Моята е преди фейсова и чат пат ми е правила проблеми с партроника, който се разрешава бързо и не беше някаква драма. Карал съм я 1100 км наведнъж и тогава нямаше драми.

Твоята е фейсова и мисля че вече е на ево платформата на гейта и по това, което описваш ми се струва , че той прави някакъв ресет и от там всичко се ошашква. Предполагам, че това ще се отстрани със софтуерен ъпдейт и нишо хардуерно не е засегнато.
velin85

Шкода Новак

Гараж: Now Skoda Octavia IV Combi (facelift 2025) 2.0 TSI (204 кс) 4x4 DSG
Now BMW 5er 5er (E39) 528 i (193 Hp)
Ex BMW 5er 5er (E34) 520 i 24V (150 Hp)
Ex Wartburg 353 W, 868,860

Проблеми с Octavia IV??

Мнение от velin85 »

Колеги колата е 2.0 TSI 204 с преден, заден парктроник и интелигентна система за паркиране (не само паркиране) та казусът е следния като спирам на кръстовище с натисната спирачка в момента преди колата да е в покой при определени пътни условия (леки бабунки, денивелация или различни настилки) повечето пъти на едни и същи места, но не всеки път се задейства спирачката, кутията от D минава на P ,и се активира електрическата ръчна, първият път като го направи давам газ и не мога да тръгна [smilie=sarcastic.gif] бях в ЕТ за смяна на масло и поставих въпроса те ми отговориха че няма записани грешки и че това са системи и не били съвършени, ако някой се е сблъсквал с такава ситуация да ми каже нормално ли е това или някакъв софтоерен или друг проблем, Благодаря! Поздрави!
Аватар
oggie

Škoda Ентусиаст

Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI

Проблеми с Octavia IV??

Мнение от oggie »

anto2256 написа: 03.09.2025, 18:46:42 Реших че проблема е сериозен, съответно я спрях и няколко пъти я гасих и палих с надежда, че нещата ще се оправят, уви без промяна, след всяко палене същите грешки.
А пробва ли да рестартираш мултимедията със задържане на power бутона за десетина секунди?
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia IV”