Направа на боя по детайл
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PVV
- Гараж: Skoda Octavia Super - 1963г. ELIŠKA
Skoda Superb 2.5 TDI - 2003 г. Бегача
Направа на боя по детайл
Здравейте! Имам едно питане на което не можах да намеря отговор в Разград . Искам да си направя спрей със боя по цвят от детайл на автомобила/ капачката за зареждане на гориво/Обиколих тук там в града и се оказа, че този при който си боядисвах колата му изгорял компа и не може да ми направи същия цвят, а нямал спектрометър / или както се казва там уреда за направа на цвят/ В магазина за бои пък имат такова чудо , но ги мързи да направят . Искат номер на боята и т.н. Изобщо се съмнявам дали могат да направят точния цвят. На друго място ми казаха, че ако напълнят спрей с боя той ще засъхне и няма да мога да го ползвам повторно. А мене ми трябва за малки детайли, които не са на много видно място и евентуално да мога да ползвам боята и след определено време. Та дайте съвет какво да правя.
-
Динко Георгиев
- Гараж: Skoda Octavia 3 2.0 Diesel VRS
Направа на боя по детайл
Като човек занимаващ се с автобояджийство да се включа с отговор. Има цветове за които се изисква минимално количество за направа на точен цвят, така че със спрея можеш да удариш греда. Другото което е че не всеки магазин пълнят флакони, друг е въпроса че много благословии ще отнесеш от бояджия който ще преправя напръскано то със спрея ( да не се налага де ). Та прави си база и я запечатвай качествено да не изсъхва.