Led крушки на октавия 3 усилваща се и намаляща светлина

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Naiko

Шкода Новак

Мнение от Naiko »

Здравейте колеги , имам един въпрос , поставих лед крушки на моята октавия със нормален фар без лупа , крушките са h7 и на къси и на дълги , щом подам газ светлината се усилва и при отнемане на газта намалява за момент и пак се нормализира , крушките са от алито и преди съм купувал тая марка и съм нямал проблем на старата ми октавия , не дават грешка за изгоряла крушка на мфи . Някой сблъсквал ли се е с този проблем и как го е решил . Търсих как да прекодирам къси и дълги на лед но така и не намерих за октавия фл 2019 .
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Пробвай с други крушки първо. Нямат константно качество в Али. 10 може да са ок, 11-та да е зле.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Naiko

Шкода Новак

Мнение от Naiko »

Взел съм 4 н7 и за халогените 2 , всички правят така . И на къси и на дълги .
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

Naiko написа: 03.09.2025, 16:03:00 Взел съм 4 н7 и за халогените 2 , всички правят така . И на къси и на дълги .
Казах вече, пробвай с други крушки.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
vanesto

Шкода Новак

Гараж: Octavia 3 FL 2018 DGTE

Мнение от vanesto »

И при мен е същата работа, пробвал съм с 4 различни видове китайци, и приключих вече с пробите :)
Освен това в началото си карах без да дава грешки около 1г, обаче като ги смених с други, почна да дава грешки с всички, вкл. и с тези на които не даваше в началото. Шашава работа.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”