Същия проблем с чистачките, не гаси колата, провери кое не работи, при мен са пръскалките. Ходих в ЕТ, ще сменят помпата, вече 1 месец я чакат.

[/quote]
Имам клип с активната грешка и работят чистачките отделно при най-бързата им степен, работи задната чистачка и в 2та режима на пръскане на вода и на отдлено чистене, както и предните чистачки работят с пръскане на вода и чистене.
Според мен се случва следното, че като я запалиш и преди да потеглиш се чува едно леко цък от раменната част на чистачките предполагам че им прави нещо като проверка това го чувам в гаража и като е мега тихо на отворена врата/прозорец.
Иначе всичко работи но ми прави впечатление, че на 1во натискане и задържане на бутона за пръскане на вода на предното стъкло не тръгват и след това като го натисна 2ри път тръгва но някак си рамената тръгват накъсано да се движат докато не нарпавят пълен ход на горе и после не слезнат до долу.
така или иначе аз вече съм бил там и те ми казаха че искат да видят клип. но съм запазил нов час за 16,09,25 да видим на база на клипа какво ще гадаят тези велики "Умове" в ЕТ.