почуквания в купето

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

почуквания в купето

Мнение от zzankov »

При мен,Октавиа първа генерация е обратното.Зимата няма скръц,няма троп.Лятото настава едно пукане,от корите на вратите най-много,капака на петата врата и той.И всичко започна след разглабяне на съответните детайли.
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

почуквания в купето

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Stuci написа:Нормално е при спадането на температурите зимата да се поразскърцат пластмасарките ни :) Лятото всичко ще се уплътни като се пораздуят от жегата.
От 20-ти януари досега бая се постопли времето, може би затова към момента нема грам скръц при Викито. Ама както си спомня преди цяло десетилетие Буба как си скърцаше като нова откъм задна дясна врата - бях полудял тогава.

Май трябва някой с особено остър слух да се повози в Топазената Принцеса, щото аз нещо не мога да чуя скръц, чук, хлоп и троп в нея. :)

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

почуквания в купето

Мнение от NRG »

При мен докато е студена и по паваж, скърца там където се събират таблото и кората на колоната която върви отвесно с предното стъкло. Като се пресегна и натисна корат в основата където се допира с таблото и спира. Още се чудя дали да не бутна 50 стинки между тях [smilie=pardon.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”