Subwoofer в резервна гума
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Haigo
Здравейте , някой с опит за буфер в резервната гума ? Как се инсталира ? Мисля да взема буфер с вграден усилвател, но не знам как да инсталирам , пише в офертата plug&play, но не вярвам да е толкова лесно. В случая разглеждам JBL , Cerwin Vega или Eton .
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
Ако сте от София, звъннете или отидете до Авител.
На приятел му връзваха там допълнителен субуфер и остана много доволен
На приятел му връзваха там допълнителен субуфер и остана много доволен
-
Haigo
Да пусна ъпдейт, реших се накрая, от амазон взех на JBL BassPro Hub subwoofer. Сложих я в резервната гума. Налага се да се повдигне дъното с около 5-7 см, защото колоната идва леко висока. Също така вътре в колоната отгоре се слага един дълъг болт и се хваща за купето долу да не мърда-та и тоя болт се скъсява. После се сложи напречна метална тънка греда, защото ако товариш багажника да не потъне кората. Всеки знае с Кодиак каква смешна тънка кора има. Та звука - аз направо онемях. В колата не се седи. Цялото удоволствие излезе 1000 лв. Заслужава си определено. Има и други марки на подобни цени. Изобщо не си заслужава първоначално да слагаш на Шкода по високия клас музика.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Браво колега, добро описание !
При мен в Сеата си имаше фабричен субууфер на мястото на резервната гума. След лека модификация (прави се малък отвор в корпуса на буфера) и при мен се раздумка яко баса