Еднократно пукане в предницата при завои
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Не, ама да тръшнеш Скаут, ще е сране на метено във буквалния смисъл. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Бееееее.....
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
С любезното съдействие на един много уважаван от мен и отзивчив професионалист от ЕТ-Бургас ,вчера проблема беше решен!Смениха трите болта ,захващащи рейката за магарето с нови и пукането изчезна.Сега съм в тестови период и се надявам повече да не чуя въпросния шум.Така ,че тези с 02 да си знаят ,че наложи ли се да се развива магарето е добре да се сменят болтовете на рейката с нови
Това при условие ,че са елиминирани проблеми с:
- лагери на макферсона
- счупени/чупещи се пружини на амортисьорите.
- лагери на макферсона
- счупени/чупещи се пружини на амортисьорите.
Dieselgate Team member
- Stefan_dok
- Гараж: Octavia 2.0 TSI 7 DSG 4 x 4
Здравейте колеги. Виждам, че темата е стара, но като се разрових за проблема попаднах на нея. В моя случай за почти нов автомобил на 12 хил км, Октавия 4 комби, автоматик - повдигната леко с пакет лоши пътища от няколко дни усещам нещо да пропуква за миг предимно при пълен ляв и десен това при захождане в гаража , тъй се налага да правя 2-3 маневри. Много се дразня , тъй като колата я гледам като писано яйце, дето се вика още дупка не съм целил. То е ясно че ще се ходи към ЕТ, но притеснението е, че най вероятно няма да го хванат като проблем и ще ме отпратят. Евентуално за какво да ги насоча??? да обърнат внимание.
- zar
- Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx
Stefan_dok, При мен се оказа и още нещо доста банално - предни биалетки
Бях сменил оригиналните от завода(на около 200 к км.) с едни афтърмаркет и то нови и накрая отидох в ЕТ и сложих отново оригинални и всичко се оправи.Въпреки ,че ми е стара колата и с доста по-голям пробег от твоята явно си търсеше оригиналните части
Обаче не ми се вярва да са чак толкова кекави при 04 ,че да заминават едва на 12 к км.
Dieselgate Team member
-
Apollo
Здравей,Stefan_dok написа: 01.03.2024, 17:28:20 Здравейте колеги. Виждам, че темата е стара, но като се разрових за проблема попаднах на нея. В моя случай за почти нов автомобил на 12 хил км, Октавия 4 комби, автоматик - повдигната леко с пакет лоши пътища от няколко дни усещам нещо да пропуква за миг предимно при пълен ляв и десен това при захождане в гаража , тъй се налага да правя 2-3 маневри. Много се дразня , тъй като колата я гледам като писано яйце, дето се вика още дупка не съм целил. То е ясно че ще се ходи към ЕТ, но притеснението е, че най вероятно няма да го хванат като проблем и ще ме отпратят. Евентуално за какво да ги насоча??? да обърнат внимание.
Успя ли да разбереш от къде е проблема?
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
За пукането
Що да не го хванат проблема (ако има проблем)?
Демонстрираш им ти паркирането в гаража и готово
- Stefan_doc
- Гараж: Шкода Октавия 2.0 TSI 190 4 x 4
Привет. Не се установи нищо, най- интересното е, че изчезна.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
4 години по късноЦецо75 написа: 02.08.2021, 08:05:26 Не, ама да тръшнеш Скаут, ще е сране на метено във буквалния смисъл
Ако бях взел скаут/оллроуд
Щеше да изглежда ей така
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Само да споделя за пукане на О2 при въртене на волана с бавна скорост. Мой познат от ЕТ сподели, че вероятно са лагерите на макерсоните. От това най се чувало. Измих предницата ( под предното окачване) обилно и настоятелно с водоструйка, над предните гуми...После не чух никога....

- Stefan_doc
- Гараж: Шкода Октавия 2.0 TSI 190 4 x 4
Определено имаше такъв момент и при мен- след като измия колата няколко дена след това не се чуваше нищо
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Насочи се там, не са скъпи...