Лепене или подмяна на задни неотваряеми стъкла

Модел Kodiaq - 7-местен SUV
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
nikandre

Шкода Новак

Мнение от nikandre »

Здравейте,
Имам следния проблем - лайсните на двете задни неотваряеми стъкла на Кодиак (2019 г.) са се разлепили и "мърдат" стоят леко навън. Ако остане така, може да тръгне и уплътнението, че и стъклото. От Шкода решението е подмяна на цялото стъкло.
Въпросът ми е - има ли някой опит с подобно нещо? (В Шкода ме посъветваха да си търся сервиз за автостъкла, който да ги залепи наново).

Благодаря Ви!
milenkata

Шкода Новак

Мнение от milenkata »

Здравейте, можем да ви помогнем за Лепене или подмяна на задни неотваряеми стъкла.
Магазин за автостъкла на ниска цена. Предлагаме висококачествени автостъкла внос за всички марки и модели - предни, задни, странични. Бързо обслужване, оригинални и афтърмаркет стъкла, гаранция.
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kodiaq”