предопреждения на таблото

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
milenski8 -

Шкода Новак

Мнение от milenski8 - »

Здравейте, имам проблем. Когато запаля колата се чува предопредителния звук и ми изписва това SERVICE NOW!,след секунди ми показва вече това което съм задал да ми показва ( моментния разход). Колата е супърб 2011г. 1800 куб.с. 160к. 4х4 на 1600 километра след основен ремонт, маслото е на групата 0W30.Старото по двигателя са блока и главата, всичко друго е сменено с ново и оригинално.Според преводача означава ОБСЛУЖЕТЕ СЕГА. Наскоро навъртях 1000км. и около 2 седмици не бях я палил,а преди 1000км. 2месеца не беше палена имах здравослонен проблем. Майстора ми каза, че между 5к и 7к да сменя маслото. Въпросът ми е какво обслужване иска.Благодаря предварително на отзовалите се!
Аватар
nasmen

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia 2 Combi 1.9 TDI 105 HP PD BKC

Мнение от nasmen »

Вероятно не е занулен сервизния интервал за смяна на маслото.
milenski8 -

Шкода Новак

Мнение от milenski8 - »

то имали такова чудо и от къде се занулява
Аватар
nasmen

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia 2 Combi 1.9 TDI 105 HP PD BKC

Мнение от nasmen »

Между другото това трябваше да ти го направи майстора дето е правил колата.
milenski8 -

Шкода Новак

Мнение от milenski8 - »

по принцип да , ама не го е направил. ще го пробвам и да видим да ли ще се получи. Благодаря за помоща
Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”