Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Оказа се, че е среща на Porsche owners club Bulgaria. Пристигнаха в петък и в събота сутринта си тръгнаха. Имаше много брутални машини и нито една електричка, Кайен или Панамера.
Видях и няколко, които си ги караха жени.
Това сивото 911 Turbo S го караше жена на 50-ина години.
Ако повечето ги мият така, нищо чудно, че по детайлинг студиата е пълно
Може и да е облепена цялата с фолио, не знам, но като видях как започнаха да мажат с парцалите върху прашасалата кола, лошо ми стана. На клипа не се вижа , но минаха и вратите и задните калници. И това по поръчка на собственичката.
Съгласен съм за лепенките. Ясно е, че е Порше, няма нужда да пише някъде върху него с големи букви/числа PORSCHE или 911. Доста от собствениците обаче ги харесват тия надписи - въпрос на вкус. Като цяло е малко странно да се забиеш с GT3 в центъра на София, но... чупенето на стойки си е силно представен спорт в България
Надписът в случая се връзва с цвета на джантите и не е толкова натрапчив. Колата беше много впечатляваща на живо. Ей това вече е инженерно чудо и дори произведение на изкуството