Странични задни тонколони

Модел Rapid от 2012 - до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Vall

Шкода Новак

Мнение от Vall »

Здравейте,

Бихте ли ме посъветвали как да пусна озвучаването на задните странични колонки. Не работят или поне аз неуспявам да ги пусна, може би пропускам някаква настройка. Колата е Рапид 2019 бензин. Предварително благодаря за съдействието.
Аватар
donci

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl

Мнение от donci »

Първо виж от менюто в медията дали имаш настройка на Fader - предни и задни колонки. Дали пък изобщо имаш говорители в задните врати и дали е предвидено за озвучаване.
Vall

Шкода Новак

Мнение от Vall »

Имам говорители :). Благодаря за съвета!
Vall

Шкода Новак

Мнение от Vall »

Fader функция нямам, въпроса е защо имам говорители на задните врати, щом не работят?!
Аватар
donci

ŠKODA MASTER

Гараж: Skoda Octavia II Combi 2.0 TDI PD 170hp+ RS 2008 BMN
Skoda Fabia I 1.9 TDI PD 131hp+ RS 2005 ASZ BlackPearl

Мнение от donci »

Fader функцията ти е при еквалаюзера, там имаш и баланс... Ако нямаш, може с тая медия да не е предвидено за озвучаване. Ама пък имаш говорители на вратите?!?! Свали кората на задната врата и виж дали отиват кабели до говорителите.
Vall

Шкода Новак

Мнение от Vall »

Да при еквалайзера проверих, остава варианта с проверката за кабели
Аватар
YoKK

Шкода Новак

Мнение от YoKK »

Колега, ти провери ли наистина дали имаш тонколони във задните врати или съдиш по декоративните капачета?
Kamiq, 1,5 tsi, 150hp, MT, 2024, PRINS
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Rapid”