Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Да, на светлини са добри
Ето работа на фаровете. В случая прожектира стрелка да се връщаш в лентата и след това знак че караш близо до предния автомобил - две коли които се блъскат прожектира
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Дехромнах отзад. Аз по принцип харесвам хром по автомобила, придава му луксозен вид и класа, но отзад това голямото ми идваше в повече. С черен гланц фолио при Миро го направих и се получи отлично. Не е боядисано, мога да го разлепя по всяко време, но за сега така ще карам.
Преди:
Сега:
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа: 24.07.2025, 10:19:57
Аз по принцип харесвам хром по автомобила, придава му луксозен вид и класа, но отзад това голямото ми идваше в повече.
Аз ако исках да е всичко черно като Рапид служебка, щях да го потъчам не хром пакет, а нощен пакет. Но и с черния нощен пакет, пак остава много никел. - Дръжките на вратите (когато са кейлес са хромирани -по това се познават), по предната маска звездите, широката лента между която стои емблемата, самата емблема, както и задната+ надписите, хром има по джантите и т.н. В салона пък е бъкано с комбинация хром и пиано лак....
Само този хром отзад ми изглеждаше в повече. На някои модели е една по-тънка лайсна само и ако беше и моята така щеше да е най-добре.