От вчера съм с усмивка на лицето!
Купихме със съпругата Сюпърб 2ра генерация 2014г, 2.0д 170к.с. DGS 6 (мисля) 4x4 комби CFGB двигател. Бяла
Супер приятно корабче. Децата са като арабин в пустиня на задната седалка. Върви много приятно.
Много ми харесва колата. Имаме и Аутбек 2.5 бензин 2016 , е Шкодилака му къса шортите
Купихме я от наш близък, който я обслужи преди да ни я даде. Всичко сменено.
Той има колата от 3г закупена от Швейцария.
Всичко обслужено, но човека не знае / не помни дали е сменян ремъка. Добре че се сетих да попитам.
Каза че не помни да го е сменял и да гледам в книжката в жабката. Е там виждам едно Zahnrimen което е маркирано на всички обслужвания
Според мен джамбазите са сложили Х на де що има без да си направят труда да проверят кое какво е.
Сега е на 260 000 км и според мен може и да е карал на честна дума. Има ли как да се провери дали ремъка е за смяна?
Освен това поне ориентировъчно каква е цената на това обслужване. Извинявам се че питам така без да съм изчел темите, но в момента имам да наваксам много работа преди ваканция. Ще разгледам обстойно темите, но това ме е страх да го бавя. Махнахме старта кола и тази се кара вече 2ри ден активно.
Иска ми се да мога да реагирам навреме преди да е станало късно и да няма с какво да пътуваме. Ще бъде страшен фал старт на почивката, а пък ако се скъса в Гърция ще е още по забавно.
Това ми е първия дизел и първото ДГС и първата Шкода , та още съм в небрано лозе. Не пуши грам дори като я сръчам.
Ако има такава тема вече, се извинявам и бих помолил за линк към нея. Като новобранец шофьор се чувствам.
Благодаря предварително!
Иво