Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Да излезе заклетия Skoda Owner и неустоим чаровник Иван Монев и сладко и изчерпателно да ти представи двойката Поразяващи и Изпепеляващи Дракони, познати още и като BMW М5 и BMW M5 Touring - 45 минути, през по-голямата част на които удоволствието Ви е гарантирано.
Днес и аз имах удоволствието да раздам малко на една автомобилна легенда. Е34 М5 с S38B38. 340 коня вече не звучат като нещо особено, но ми настръхна косъма от кеф
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Оказва се, след последните ми прозрения , че бмв трета серия, към момента е топ автомобила в средния клас. Няма конкуренция нито като качество на материалите, нито като задвижване.
Поклон
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Така е, трета серия е топ изборът за премиум автомобил в средния клас. “Проблемът” е, че трябва да е комби, за да имаш приличен багажник. Не че багажникът на комбито е много по-голям, но все пак е по-голям и отворът е несравнимо по-удобен
М340i Touring - не виждам нещо по-добро в класа. Обмислях го, но не можах да се насиля да погледна сериозно към такава кола, комбитата не са моето. Иначе е перфектната кола за всичко