Тунинг на 1,9 тди пд
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Тунинг на 1,9 тди пд
Ще има дизелтурнир 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Все си мисля, че ще засека някоя среща форумна, по софийско, преди събора
Те тия Шкоди много пазени, при дъжд не излизат, при мъгла се прибират, абе не е лесно да ги види човек![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Те тия Шкоди много пазени, при дъжд не излизат, при мъгла се прибират, абе не е лесно да ги види човек
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Тунинг на 1,9 тди пд
GUNTER SERVICE

- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Горните файлове са детайлни обяснения за помпа-дюзите.
Едното е за 8 клапановите, другото за 16 клапановите елементи. Много полезно четиво за хора с приличен английски. За такива като мен, препоръчвам да си вземат отпуска![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Едното е за 8 клапановите, другото за 16 клапановите елементи. Много полезно четиво за хора с приличен английски. За такива като мен, препоръчвам да си вземат отпуска
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Баба Марта ми донесе армаган, и то чрез Еконт!!!
Явно е стара вече бабичката и взе да ползва куриери
Та взех си пратката и право при майстора за проверка на главата. Думите на човека бяха;
Главата е здрава но препоръчвам шлайф!!!??!
Понеже тепърва ще ровя гуглето, за особеностите на този тип ПД, да ви питам и вас. Препоръчително ли е да шлайфам главата, предвид факта, че ще се кара на по-голямо налягане от заводското, или да не закачам главата ?
Явно е стара вече бабичката и взе да ползва куриери
Та взех си пратката и право при майстора за проверка на главата. Думите на човека бяха;
Главата е здрава но препоръчвам шлайф!!!??!
Понеже тепърва ще ровя гуглето, за особеностите на този тип ПД, да ви питам и вас. Препоръчително ли е да шлайфам главата, предвид факта, че ще се кара на по-голямо налягане от заводското, или да не закачам главата ?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Тунинг на 1,9 тди пд
Малее, действаш със замах обаче.. Не е шега работата.
Относно шлайфа е препоръчителен - той ще бъде само колкото да се почисти и да се види как е главата. Няма да има и десета, така че не е проблем. По важното е да обърнеш внимание кои и как ще го прави понеже съм чувал, че остане ли абразив от шлайфането из каналите на главата, после лошо.....
Относно шлайфа е препоръчителен - той ще бъде само колкото да се почисти и да се види как е главата. Няма да има и десета, така че не е проблем. По важното е да обърнеш внимание кои и как ще го прави понеже съм чувал, че остане ли абразив от шлайфането из каналите на главата, после лошо.....
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Както повечето неща по нашите ширини, и тук шлайфиста е "познат на позната"
Лошото е , че всеки път трябва да слушам едни лекции, как не става, как няма смисъл, как всичко е загуба на време.... Аз не винаги съм настроен "слушащо" , особено като ми кажат и цената ( все пак са балкан-стар ) , и последния път с шлайфа на блока прекрачих границата на добрия тон. Та сега си говорим малко "на иначе" , но взаймоотношенията клиент-търговец са съвсем отделна тема, и това важи за много области в милата ни татковина![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
Лошото е , че всеки път трябва да слушам едни лекции, как не става, как няма смисъл, как всичко е загуба на време.... Аз не винаги съм настроен "слушащо" , особено като ми кажат и цената ( все пак са балкан-стар ) , и последния път с шлайфа на блока прекрачих границата на добрия тон. Та сега си говорим малко "на иначе" , но взаймоотношенията клиент-търговец са съвсем отделна тема, и това важи за много области в милата ни татковина
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Тунинг на 1,9 тди пд
Правете разлика между шлайф и лице.
И тоз майстор как позна ,че не е пукната главата.Екстрасенс ли е нещо.
Ако има леки драскотини лице ,ако не излезнат с водна на ръка.
Караш с трите дупки гарнитура после щом ще е напъната.
Проструйка преди поставяне след лице.Ипреди проверката за пукнато.
Повдигачите да са празни.
И тоз майстор как позна ,че не е пукната главата.Екстрасенс ли е нещо.
Ако има леки драскотини лице ,ако не излезнат с водна на ръка.
Караш с трите дупки гарнитура после щом ще е напъната.
Проструйка преди поставяне след лице.Ипреди проверката за пукнато.
Повдигачите да са празни.
GUNTER SERVICE

- Архимандрит Дионисий
- Гараж: SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 280 к.с.
Старата любов:
SKODA SUPERB L&K
2.0 TSI 190 к.с.
SKODA OCTAVIA 1.4 TSI
150 к.с.
Тунинг на 1,9 тди пд
Може да направим едно Сажда парти.masterOne написа:На лято идвай на събора, голям купон ще бъде
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Е нали се прави тест на главата, надуват я , нещо и баят и такива работи. Все си мисля, че за парите, които дадох, би трябвало да не разчитам на екстрасенси, гадатели и феномени....bega4kata написа: И тоз майстор как позна ,че не е пукната главата.Екстрасенс ли е нещо.
А разбрах какво препоръчваш, да мина деругите с водна шкурка , и ако няма криво по главата да не я закачам повече... Или друго имаш впредвид?
За събиранията се надявам да участвам в някое мероприятие, ама за начало ще се запозная със софийската група, че нещо не ги уцелвам

Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Тунинг на 1,9 тди пд
Ти я снимал преди проверкат тогава?
GUNTER SERVICE

- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Тунинг на 1,9 тди пд
Ицо, ето малко полезно инфо на кой цилиндър отговаря всяка четвърт от гривната на датчика на разпределителните валове при 16в и при 8в.
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Ахааа, така както си постнал нещата, са по разбираеми. Аз ги гледах на двете таблици, поотделно, и там не е толкоз лесно да хванеш разликата. Явно ще падне игра по наместването на гривната и положението на датчика.
Благодарско Цонко, абе ще се ходи на море за по бира, ама да видим кога ще е![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Благодарско Цонко, абе ще се ходи на море за по бира, ама да видим кога ще е
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
hvp800
Тунинг на 1,9 тди пд
Последни разходки из морги и Еконт.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН