Škoda Octavia 4 RS TSI - andreev
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
- andreev
Опппп, пак няма тунинг, спокойнооо
Подготвяме се за събора:
@skodko действа

След това керамика и слагаме на това:

Днес смених липа отпред по каско. Преди време бях писал, че явно голям камък е ударил и даже и фолиото беше пробил, и дупка имаше. Петък имам час за фолио пак.
…следва продължение![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Подготвяме се за събора:
@skodko действа

След това керамика и слагаме на това:

Днес смених липа отпред по каско. Преди време бях писал, че явно голям камък е ударил и даже и фолиото беше пробил, и дупка имаше. Петък имам час за фолио пак.
…следва продължение
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
- n_ivanov
- Гараж: > Skoda Superb 3 | L&K | 1.8 TSI - 180 к.с. | DSG 7 DQ200
> ex. Mercedes B-class | 180 CDI - 109 к.с. | manual
И с този комплект (предполагам зимният) изглежда много добре.

П.С.: Вчера ми направи впечатление, че като че ли отзад стои леко клекнала, но може и да е илюзия от наклона на пътя.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)

П.С.: Вчера ми направи впечатление, че като че ли отзад стои леко клекнала, но може и да е илюзия от наклона на пътя.
-
peyopetrishki
- Гараж: Skoda Octavia 3 1.8TSI st.3 320hp
ex. Audi A4 B9 2.0TSI st.1 320hp
ex. VW Passat B8 2.0 biTDI st.1 300hp
ex. Skoda Octavia 2 VRS 2.0TFSI st. 1 240hp
ex. Audi A4 B6 1.8T 150hp
Два куфара пари има в багажника
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
- andreev
Garretta-a тежи
…иначе, илюзия някаква, празен беше тогава
…иначе, илюзия някаква, празен беше тогава
- andreev
Айде ще напиша набързо кратко резюме да не кажете, че само хубавото се пише. То всъщност “лошо” няма в случая, просто нещата не станаха от първия път, иначе всичко е точно.
Перфектна работа на @SilverBullet - в адската жега вчера за точно 4 часа (от 17 до 21) всичко беше наредено и колата запали

След това дойде ред и на софта и там беше леката греда, но инженерът е стабилен много и ще станат нещата
С две думи (което аз разбрах, може и да бъркам) - поради някаква причина колата се лимитира на 1.5 бара. Доста рънове направихме и все така - държи 1.5 и пада даже на 1.3
За сравнение със стоковото турбо на Stage 2 нещата бяха - пик на 1.7, 1.6, 1.5 и накрая 1.4
С драги в момента колата с такова ниско налягане за това турбо и на 30 градуса показва това:

Което е = на времената, който давах на Stage 2 с надуто Сток турбо и на 18-20 градуса
Обобщено - колата не е готова софтуерно, но от това което и сега показва звучи обещаващо
@SilverBullet , @todor87 благодаря ви
…следва продължение![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Перфектна работа на @SilverBullet - в адската жега вчера за точно 4 часа (от 17 до 21) всичко беше наредено и колата запали

След това дойде ред и на софта и там беше леката греда, но инженерът е стабилен много и ще станат нещата
С две думи (което аз разбрах, може и да бъркам) - поради някаква причина колата се лимитира на 1.5 бара. Доста рънове направихме и все така - държи 1.5 и пада даже на 1.3
За сравнение със стоковото турбо на Stage 2 нещата бяха - пик на 1.7, 1.6, 1.5 и накрая 1.4
С драги в момента колата с такова ниско налягане за това турбо и на 30 градуса показва това:

Което е = на времената, който давах на Stage 2 с надуто Сток турбо и на 18-20 градуса
Обобщено - колата не е готова софтуерно, но от това което и сега показва звучи обещаващо
@SilverBullet , @todor87 благодаря ви
…следва продължение
-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
Автоматична защита от прегряване? Тия дни са доста тегави температури за раздаване на газ.
На морето колите са най-бързи!
-
DIDOO
- Гараж: Суперб 3V ,L&K ,280 ps TVS engineering
- ECU & DSG st.4
Честито за резултатите .
После ще го надуят турбото на 2.2 бара и ще слезеш на ниска 9 ка .
.
Powermax - a Stage 1 или 2 е ??
После ще го надуят турбото на 2.2 бара и ще слезеш на ниска 9 ка .
.
Powermax - a Stage 1 или 2 е ??
- andreev
GT2260 (stage 1)
-
DIDOO
- Гараж: Суперб 3V ,L&K ,280 ps TVS engineering
- ECU & DSG st.4
Да ,видях компресорната му карта е до към 2-2.1 бара ...
Ще минеш към Stage 2 после![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Ще минеш към Stage 2 после
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Снощи останах, неприятно изненадан от на симос19 торк към маф картите...ама така е в тунинга ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
На 1.8 буст ще е колата.
На 1.8 буст ще е колата.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Средни към ниски 8-ци - Здравейте
- andreev
Мисля, че вече сме готови окончателно и е време да напиша едно “ревю” за Stage 3.
Първо да благодаря отново на @SilverBullet за чудесната работа по монтажа на турбото - както писах по-горе - перфектна работа както винаги
След това идва ред на @todor87 … без думи съм какви неща направи този човек. Общата работа по настройката сигурно му отне 5-6-7 дена, ако не и повече. То не беше един опит, втори, трети, пети…праща ми флашера по негов камион до Бургас, а той от Гърция на почивка и отдалечено ремапваме, само и само да станат нещата както трябва.

Уж всичко беше точно и пак “изскочи” един малък проблем, айде пак минавайки през Пловдив взех флашера и по нощите сигурно 7-8 файла отдалечено докато всичко стане перфектно.
Нямам думи наистина - братя Аршинкови много големи, ама мнооого!
На Тодор освен за самата работа и за друго много му благодаря, ама той си знае
В крайна сметка - още една бърза кола в BART
Брутално се мести, ама брутално яко! Много съм доволен!
Ето и данните на 22-3 градуса, не ми се мисли на 7-8 какво ще е…

Коригирано 8.51

Коригирано 8.55

Коригирано 8.62

Коригирано 8.65

Коригирано 8.61

Коригирано 8.66
Отделно е и супер константна, 10-15 ръна един след друг и все това показва
Според приложението на @YYakovliev като коне е към 430, може да отида да видим наистина какво ще покаже, но нека минат най-големите жеги
Първо да благодаря отново на @SilverBullet за чудесната работа по монтажа на турбото - както писах по-горе - перфектна работа както винаги
След това идва ред на @todor87 … без думи съм какви неща направи този човек. Общата работа по настройката сигурно му отне 5-6-7 дена, ако не и повече. То не беше един опит, втори, трети, пети…праща ми флашера по негов камион до Бургас, а той от Гърция на почивка и отдалечено ремапваме, само и само да станат нещата както трябва.

Уж всичко беше точно и пак “изскочи” един малък проблем, айде пак минавайки през Пловдив взех флашера и по нощите сигурно 7-8 файла отдалечено докато всичко стане перфектно.
Нямам думи наистина - братя Аршинкови много големи, ама мнооого!
На Тодор освен за самата работа и за друго много му благодаря, ама той си знае
В крайна сметка - още една бърза кола в BART
Брутално се мести, ама брутално яко! Много съм доволен!
Ето и данните на 22-3 градуса, не ми се мисли на 7-8 какво ще е…

Коригирано 8.51

Коригирано 8.55

Коригирано 8.62

Коригирано 8.65

Коригирано 8.61

Коригирано 8.66
Отделно е и супер константна, 10-15 ръна един след друг и все това показва
Според приложението на @YYakovliev като коне е към 430, може да отида да видим наистина какво ще покаже, но нека минат най-големите жеги
Последно промяна от andreev на 14.07.2025, 20:47:08, променено общо 1 път.
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023
Доста добри резултати,
на всички замесени!Според мен може да е и повече от 430к.с. Със софтуера на RacingLine го дават да е 439 уж със стоковия downpipe. При теб според мен ще е няколко кончета отгоре!

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)