Точно! Има един някъде около нас всяка сутрин като водя малката на ясла го виждам с X M. Толкова е грозна, че чак ми харесва
БМВ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023
БМВ

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ RAMAIR ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
БМВ
Яка е.
За разлика от х3 50м
За разлика от х3 50м
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
БМВ
Гледал ли си това ревю и анализ.Sawyer написа: 18.06.2025, 19:54:46 Сега така казваш, обаче ще ти се лепне някое Х3 М50 да ти прави къси-дълги на магистралата и ще се ребрандираш набързо
Айде изгледай го и обърни внимание накрая какво казва! Че СЪВЪРШЕННИЯ АВТОМОБИЛ МЕЖДУ ТЕЗИ ДВАТА би бил с купето и управлението на ГЛЦ и двигателя на БМВ. ОБАЧЕ СЪЩЕСТВУВА ЕДИН НАЙ-ДОБЪР МЕЖДУ ТЕЗИ ДВАТА, И ТОВА Е ГЛЦ 450 d.
31-ва минута си превърти.
GUNTER SERVICE

- Sawyer
- Гараж: ///
БМВ
Колкото хора правят сравнения, толкова мнения ще чуем
Томас явно предпочита MB като поведение, при това положение е нормално да каже, че трилитров дизел е по-добър от двулитров бензин в това купе, аз бих казал същото
Тези двамата, например, казват за Х3 “This drives the best” и “dynamically superior”
Най-приятно за каране, но най-грозно като външен дизайн и най-зле като качество на интериора - съгласен съм и с двете
Всичко извън качеството на материалите и това коя кола как се представя динамично е субективно. От тая гледна точка можем да кажем, че всеки шофьор на GLC 450d ще гледа грозната задница на подминалото го Х3 M50, седнал в по-добре изработения от двата паркетника
Тези двамата, например, казват за Х3 “This drives the best” и “dynamically superior”
Най-приятно за каране, но най-грозно като външен дизайн и най-зле като качество на интериора - съгласен съм и с двете
Всичко извън качеството на материалите и това коя кола как се представя динамично е субективно. От тая гледна точка можем да кажем, че всеки шофьор на GLC 450d ще гледа грозната задница на подминалото го Х3 M50, седнал в по-добре изработения от двата паркетника
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
БМВ
Нее, ще гледа залеза на магистралата пътувайки с готина мадама към Амалфийската ривиера,слушайки Бурмастера и наслаждавайки се на прекрасния интериор с изумително красивото интериорно осветление, подчертаващо се все повече с настъпването на ноща
А мадамата все повече ще се предласполага за поредната незабравима нощ....
Ти давай газ с грозното пате![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
17:00 мин.
А мадамата все повече ще се предласполага за поредната незабравима нощ....Ти давай газ с грозното пате
17:00 мин.
GUNTER SERVICE

- odo
- Гараж: Х3 М40i
- redalex
- Гараж: i3
БМВ
Влизаш в тема за електрички - четеш за дизелов мерцедес.
Влизаш в тема за БМВ - четеш за дизелов мерцедес.
Същото е във всяка друга произволна тема...
Сменяйте името на тоя форум "да са знай!"
ПП - без майтап, Самуиле, не ти ли писна да пишеш за тоя комбайн?
Влизаш в тема за БМВ - четеш за дизелов мерцедес.
Същото е във всяка друга произволна тема...
Сменяйте името на тоя форум "да са знай!"
ПП - без майтап, Самуиле, не ти ли писна да пишеш за тоя комбайн?
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
БМВ
Ей сега го снимах. Мх6 Компетишън. Другото което ми харесва. Ама за такова още не съм дораснал.

Много готина мацка го караше.

Много готина мацка го караше.
GUNTER SERVICE

- Sawyer
- Гараж: ///
БМВ
X6 M Competition e брутална кола, особено пък в brooklyn grey
За мен е скъпа (най-вече това) и прекалено голяма (не ми е комфортно да карам големи коли), но това не пречи да я оценявам. Страхотна! Съвсем друго ниво, сравнено с Х4
За мен е скъпа (най-вече това) и прекалено голяма (не ми е комфортно да карам големи коли), но това не пречи да я оценявам. Страхотна! Съвсем друго ниво, сравнено с Х4
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
БМВ
Зад волана на Новото iX3 Neue Klasse 2026, все още с камуфлажно покритие отвън, но с пълен поглед към интериора и полезните функции на колата.:
Последно промяна от R Dynamic LR5 на 19.06.2025, 16:33:53, променено общо 2 пъти.
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
БМВ
Каквото успях да видя от това видео страшно много ми хареса. Не знам как ще изглежда без камуфлаж, но дори и интериора с камуфлажа страшно много ме кефи. Тоя бар, на който може да си слагаш каквото те интересува, е страшно готино решение.
Изглежда и батерията и пробега да са много добри.
Само кофтито е, че най вероятно ще е много пари : )
- R Dynamic LR5
- Гараж: 6M
БМВ
Колега Stoyanov, също така е много хубаво и това, което Томас каза, че в развойният екип на БМВ вземат под внимание и са отворени към предложения, вслушват се в съветите и мненията на клиентите и се стараят да направят колата така, че да е удобна и приятна за управление.