Bluetooth към AUX

Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
Германеца

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG

Bluetooth към AUX

Мнение от Германеца »

Мараба! Откакто съм с РС-ката ползвам Спотифай през Синия Зъб... Звука ме кефи! Сега, колко по-добър е звука на Кантон-а не мога да коментирам. Днес бях на вълна Dire Straits и трябва да кажа, че китарни сола, баси и прочие си бяха таман добре. Настроил съм Болерото така: високи и ниски честоти на макс, средните - на нула. Тъй съм чувал, че се слуша рок. Не знам кое орязва качеството и кое - не, но вярвам на двата сензора, дето са инсталирани от двете страни на тиквата ми. Наздраве!
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Bluetooth към AUX

Мнение от PRO »

Всеки има различно възприятие за звука. След като те кефи, значи супер!
TSI Team
Аватар
zzankov

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp

Bluetooth към AUX

Мнение от zzankov »

Германеца написа: Настроил съм Болерото така: високи и ниски честоти на макс, средните - на нула.
Подобни настройки на еквилайзера използвам и аз.
С новия кабел има значително подобрение през АУХ.
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Bluetooth към AUX

Мнение от bega4kata »

На качествената музика, би трябвало да няма подобни настройки на корекции.
Трябва звука да е най добър без корекции с "еквалайзери". А щом е най добър с корекции на макс, значи нищо не става от тази музика.
Хай енд усилвателите имат копче тон дефолт, с което се заобикала изобщо електрониката-платката с корекциите. И при качествен източник като цифров сигнал, после хубав плеър, после хубав дак, се чува уникално по хубав и динамичен звук като се заобикаля именно платката с корекции. Голяма е разликата.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
Никола Иванов

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 2 1.9TDI
Karoq 2.0TDI 4x4 DSG
Обратна връзка:

Bluetooth към AUX

Мнение от Никола Иванов »

Така е Сами. Ако някой желае да понаучи повече за hi-end audio може да се порови в bgaudio.org.
Аватар
Германеца

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG

Bluetooth към AUX

Мнение от Германеца »

bega4kata написа:... Хай енд усилвателите...
Да де, ама първо колко от музиката е толкова качествена, че да я слушаш без еквалайзери, от тази в Спотифай например, да не говорим пък за МП3-ки, и второ - хай енд техника в кола... Да е добра, колко да е добра ;) И дали си струва... Предвид географското ни положение, де.
Аватар
Bobeca

Škoda Photo

Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW

Bluetooth към AUX

Мнение от Bobeca »

Вече три дни го ползвам BT-а и мога да кажа, че съм доволен. Разликата в звука е много малка между него и диск. Повече разлика има между него и кабела, но това до части се дължи на факта, че през кабела работи по-добре еквалайзерът на телефона. При BT общо взето забравете за EQ.
При кратко градско шофиране е страшно удобен! Качваш се в колата, натискаш едно копче и имаш музика от телефона. А не за 30 минути път да си играеш 5 минути да вадиш телефона от джоба, да го връзваш, да му усилваш звука (Samsung имат защита и при включване на слушалки/AUX кабел звукът е намален до "безопасно" ниво), да му търсиш място из колата, да разплиташ кабели и тн...
Все още се търкаля из колата, защото не бях сигурен, че ще съм доволен от качеството на звука, но тези дни ще му измисля място.
Публикувай отговор

Обратно към “Съвети за нашите шкоди”