Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Кората на багажника пада при дупка или рязка спирачка.
Колата е на 2 години и доста рядко слагам кората - предимно като нося лаптоп или нещо подобно. Всеки път при неравности или по-рязко спиране се чува звук от прибиране и ситуацията е тази на снимката.
Ситуациите, при които се случва са съвсем стандартни, не карам бързо или по мега разбити пътища - нормални софийски дупки. В момента кората на практика е неизползваема и дори обмислям да затъмня повече задните стъкла и просто да не я ползвам.
От снимката ми се струва, че меката/частта от плат не минава от там, където трябва - през улеите в черната пластмаса. И на мен ми се е случвало да ми падне, когато не съм я поставил коректно.
intense написа: 17.06.2025, 12:43:09
Може ли да добавите и една снимка на опъната щора?
Simov написа: 17.06.2025, 13:04:29
От снимката ми се струва, че меката/частта от плат не минава от там, където трябва - през улеите в черната пластмаса. И на мен ми се е случвало да ми падне, когато не съм я поставил коректно.
Мисля, че влиза правилно. Това е след като е паднала.