Прекъсва след по-дълъг престой
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
DidoV
- Гараж: Skoda Oktavia 02 fl
Здравейте колеги. От скоро забелязвам странен проблем. Колата е Октавия 2 2.0 140к.с.cfhc двигател. Когато престои около 3-4 дни, при палене прекъсва за около 3-4 секунди и после си заработва нормално. Върви си нормално, разхода е ок и не записва никакви грешки. Прави го само ако е престояла няколко дни... ако се кара всеки ден няма проблеми. Ще съм благодарен ако някой сподели за подобен проблем
-
Българин
- Гараж: CIVIC IX 2.2 i-DTEC 150к.с. и Фабия III 1.4 tdi 90k.с.
Привет,
Дали не дърпа въздух в горивната система.
Пробвайте преди палене да я оставите на контакт за 10-тина секунди след изгасване на подгрева.
Дали не дърпа въздух в горивната система.
Пробвайте преди палене да я оставите на контакт за 10-тина секунди след изгасване на подгрева.
-
DidoV
- Гараж: Skoda Oktavia 02 fl
Тези дни се кара по-често, но ще пробвам да активирам помпата в резервоара чрез вагком. Благодаря за Съвета все пак. Чувал съм че в тялото на горивния филтър има клапан за излишното гориво, но не съм сигурен.
-
Catcher
- Гараж: Октавия 2 Скаут 2.0 140HP
Здравей,
При мен се оказа дихтунги на инжекторите,след смяната им проблема се реши.
Успех
При мен се оказа дихтунги на инжекторите,след смяната им проблема се реши.
Успех