Неработеща мултимедия

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Flying Rhino

Шкода Новак

Неработеща мултимедия

Мнение от Flying Rhino »

Здравейте,
Дойде ред и аз да пиша във форума :)
Имам Октавия 3 FL, март 2018, 1,5 TSI, 6M.
Преди около 2 седмици изникна следният проблем. След даване на контакт/стартиране на автомобила мултимедията не се включваше веднага. Понякога се стартираше след 10 мин, а понякога дори и не. От няколко дни не се включва изобщо, както и не дава захранване към USB-то.
Според Еуратек проблема е в: БЛОК УПРАВЛЕНИЕ BOLERO - 5Q0035840C /това което е в жабката/.
Има ли смисъл да търся майстор да го ремононтира, ако е ремонтопригодно въобще? Или да търся читаво втора ръка, че някакси не ми се дават +/- 2000 лв.
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Неработеща мултимедия

Мнение от JORDITO »

Flying Rhino, свали модула в жабката и го изпрати на Автомузикален център Бургас. Николай Проданов
http://caraudiocenter.eu/index.php/caraudio/

Ако той не може да го оправи, тогава търсиш втора ръка Болеро в нета. Само модула в жабката се намира за около 500-600 лв
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Flying Rhino

Шкода Новак

Неработеща мултимедия

Мнение от Flying Rhino »

@ JORDITO, Благодаря!
Минах през сервиза, в петък ще стане ясно дали ще го бъде.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”