Деактивиране на старт-стоп
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Попаднах в алито на едно кабелче за 22 евро за деактивация на стар-стопа. Всъщност запомня последно положение , на което е оставен.
Някой да е пробвал и да има отзиви ?
https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... ry_from%3A
Някой да е пробвал и да има отзиви ?
https://www.aliexpress.com/item/1005008 ... ry_from%3A
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Колегата @JORDITO предлага изпитан с времето такъв кабел, който не създава проблеми. Само не знам дали ще стане за Октавия 4.
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Понеже при нея не е с бутон .
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Работи перфектно
Монтажа е елементарен.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
признавам че не съм тествал, но да хакаш всякакви китайски боклуци по колата, лично аз винаги съм бил скептичен
-
milencv
- Гараж: Октавия 4 комби 1.5 бензин, Ръчка, Едишън
Ама какъв е проблема - след всяко влизане в колата си го деактивирам и толкова (вече ми е станало навик). Чак пък да ръгам отделен кабел за целта...
-
xektop
- Гараж: Octavia 3 1.8 TSI 4x4 DSG ESTATE
Всеки път ли си пускаш дневните светлини или късите или държиш копчето винаги на ауто ?!
-
milencv
- Гараж: Октавия 4 комби 1.5 бензин, Ръчка, Едишън
Аналогията е неуместна. Вече в Октавия 5 ако заложат изобщо да не може да се деактивира старт-стопа (току виж измислили такава глупост) ще се замисля за евентуална техническа връткаxektop написа: 13.06.2025, 13:54:26 Всеки път ли си пускаш дневните светлини или късите или държиш копчето винаги на ауто ?!
- SimichOil
- Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
- Обратна връзка:
Уместна или не - това нещо дразни. Ако мога да си платя за някаква джаджа която да ми спести всеки път досадното човъркане, защо не?
Сега откачам с моята кола и за жалост не мога да намеря решение. Всеки път пищи за превишена скорост и ми къса нервите и за да го изключа трябва 1/2 мин да ровя в менютата (само когато колата е в покой !!!). Е такива дребни на вид неща има ли начин да си платя и да ги коригирам както на мен ми е кеф - ще си платя.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Понеже стана какафония темата за Auto-stopa - да изясним - решението с кабелче на копчето става само за коли с копче.
Т.е. на най-новите шкоди - тц.
Т.е. на най-новите шкоди - тц.
Бееееее.....