Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Браво колега. Миниашки работи си инсталирал виждам,въпреки че аз по тази част съм мнооо зле и нищо не разбирам от тези андроиди и кабелчета.
Няма значение обаче какво разбирам аз, Ти със здраве да си караш Октавията.
Важното е че си мераклия. Браво
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
В немските форуми освем скучни дискусий за това кой какъв спойлер или гърне си е сложил, няма да намерите. Такива неща от кухнята като Сами където беше описал за спуканите глави в другия форум и други такива работи там няма да намерите.
При о3, за разлика от о2, има опция да им се окаже точно на габаритите (слайдинг лайт) се водят, защото осветяват лентите, че са лед. И си слагаш обикновени варти без товари, които да греят и пушат във фара. Много често си прецаквате, замъглявате от вътрешната страна фаровете, именно с китайски диодчета с кан бусове, които греят зверски и пушат по малко във фара. И го пре×бват.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа:. Много често си прецаквате, замъглявате от вътрешната страна фаровете, именно с китайски диодчета с кан бусове, които греят зверски и пушат по малко във фара. И го пре×бват.
Не се бях замислил за този проблем. Моите са се опушили малко и се чудех от какво е. Въпреки, че не са със съпротивления.
И от халогенните крушки става. Като си купиш не ОЕМ. Прегаря им отпред черното или сиво капшолче
Особено при по силните като осветеност дето ги дават. Плюс 30%,плюс 50%....
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Много съм доволен. Заспаха от раз. Вътре на тях пише на пластмасата номер 3AF943021A, т.е оригиналния номер на Рапид. Нарочно погледнах един Рапид в салона с лед плафони от завода. Че то китайците продават заместители по 10 евро бройката. Мерси много на Svetlio, че ме светна за тези плафони от ЕТ.