Здравейте скъпи приятели!
Накратко ще ви разкажа моята история:
Имам Фелиция комби (Skoda Felicia) от 2001 г. Много съм доволна и много си я обичам.
Поддържам си я редовно, колкото е възможно.
Живея в София и за съжаление колата е много раждясала отдолу, поради лугата и солта която се ползва
в София през зимата. Ръждясали са и тръбите за спирачките. Искам да ги сменя, както и маншоните на рейрата и други части, но всички във всички сервизи в които бях мис се подиграват, казват че вече "нямам кола" и е време да я изхвърля.
Твърдят, че при най-малкия удар колата ще се разпадне.
Обръщам се към вас със следната молба: познавате ли свестен майстор, който би могъл да се заеме с моята Фели. Също откъде мога да намеря ново или запазено дъно (шаси) за да го сменя?
Благодаря предварително.
Сърдечни поздрави,
Анка+
Помощ за моята Фели
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Anka+
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Помощ за моята Фели
Колежке, при крайно изгнило купе, всеки ремонт се превръща в ад за майстора. А за теб като клиент наливане от пусто в празно.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- lybrator
- Гараж: '16 Ibiza Cupra 1.8 192 FWD MQ350
'18 Tiguan 1.4 150 4motion DQ250
'19 Leon Cupra ST300 4drive DQ381
Помощ за моята Фели
Изхвърлете колата преди да се очистите някъде...
- lanshot
- Гараж: Superb Combi L&K 280hp 2024
E 55 AMG 1998
Помощ за моята Фели
Намиране на ново , здраво (неръждясало) купе , местене на всички компоненти , пререгистрация на ново купе с мотор и т.н. ще ви коства много повече нерви , време и усилия от колкото да се отървете от колицата , колкото и да си я обичате, за съжаление. Играх го този филм с първият си мерцедес. Вкарах го да го закърпят , пребоядисат и т.н. за да го спася от ръждата , но колкото и да се стараха хората изкара 4-5 години и накрая реших да се разделя с него , колкото и верен да ми беше , нещата се повтарят и всеки следващ път ще е по-зле и на по-висока цена. Накрая се наложи да го дам за минимална сума , беше ми много кофти , че се налага да го предам може би на последния който ще го ползва и после ще го изхвърли за вторични , то това е животът на старите коли - няма нищо вечно. Съветът ми както и на колегите е , продайте или просто се откажете от колицата , явно е дала своето вече и се насочете към нещо по-ново и здраво , все пак тази машина ви служи и безопастността е приоритет ! Пожелавам ви смелост и решителност , успех !