Активация РТС елемент
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- turbobiit
- Гараж: SKODA OCTAVIA 2006 105hp BKC
SKODA OCTAVIA 2000 90hp AGR - Обратна връзка:
Активация РТС елемент
Ако заменя този кан модул 1К0 907 530F със същият,но с буква Е накрая трябва ли да се правят някакви допълнителни настройки после.Замяната му се налага поради факта,че монтирах PTС елеменАт за допълнително подпомагане на парното и старият ми модул не може да го активира,по точно аз не мога.Колегата,който пробва активацията не откри в списъка 7D Aux.Heat.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Активация РТС елемент
Трябва да са същите номерата и буквите.
3 варианта са през годините. 2 пре ф. Л. И ф. Л.
3 варианта са през годините. 2 пре ф. Л. И ф. Л.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- turbobiit
Активация РТС елемент
Самуиле, не разбрах.Трябва да го сменя с този които е с E,или да търся някой който е наясно какво прави.Ако имате кординати на човек от Пловдив или околията давайте.
- turbobiit
Активация РТС елемент
Сега като преосмисля писаното имаш предвид елемента и модула да са с еднакви букви накрая.Така ли да го разбирам?
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Активация РТС елемент
Тука има нещо подобно.
http://jetta-club.org/topic/6491-%D1%84 ... %BD%D0%B0/
http://jetta-club.org/topic/6491-%D1%84 ... %BD%D0%B0/
- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Активация РТС елемент
При мен го има в списъка, но не е инсталирано, а нагревателя си работи. Пробвах да го инсталирам, но не ми дава след това да вляза в модула. Аз го пуснах от 09 central electric - имаше опция aux heater, но не си спомням на кой бит.turbobiit написа:.Колегата,който пробва активацията не откри в списъка 7D Aux.Heat.
16938578_10202528459129379_9071037760582546285_n.jpg
- turbobiit
Активация РТС елемент
Разговарях и с друг колега по въпроса.И него го съмнява да не може да се пусне.Неговият кан е с Н накрая.Тотално обърквация.Ще видим какво ще стане накрая.
Да питам сега е момента.Смятам,след намирането на донор,да монтирам и подгрев на седалките.Там филма ще е доста по голям.Тогава сигурно пак ще иска активация през vag com.Да не трябва и тогава смяна на модул?
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Активация РТС елемент
Отговорил съм ти в другия форум, ама ще го напиша и тук, че може да е полезно и за други:
Аз съм с BKC мотор, CAN-a ми е 1К0 907 530 F и съм вързал към него елемент 1К0 963 235 Е
Демек всичко откъм букви е точно като при теб. CAN модула ти е ОК. Или не се оправяте нещо с VAG-кома или сте объркали CAN магистралата (те са няколко) или си попаднал на хептен глуха акула (PTC то е умряло тоталка).
Цонко, твойта кола ако се не лъжа е нашенка. Те стандартно си вървят с печки и повечето от тях са от другия тип дето директно се драйви от ЕКУ-то (без КАН). Затова и не я виждаш в CAN Gateway-я. В нашия с колегата случай, имаме коли италианки. Те по принцип нямат печки и трябва да се присади допълнително и единствения начин е печка с КАН. Всъщност може и такава без CAN, с малко релета и да си я командваш ръчно. Имаше и такива варианти в руските форуми. Ама това е друга една история.
Аз съм с BKC мотор, CAN-a ми е 1К0 907 530 F и съм вързал към него елемент 1К0 963 235 Е
Демек всичко откъм букви е точно като при теб. CAN модула ти е ОК. Или не се оправяте нещо с VAG-кома или сте объркали CAN магистралата (те са няколко) или си попаднал на хептен глуха акула (PTC то е умряло тоталка).
Цонко, твойта кола ако се не лъжа е нашенка. Те стандартно си вървят с печки и повечето от тях са от другия тип дето директно се драйви от ЕКУ-то (без КАН). Затова и не я виждаш в CAN Gateway-я. В нашия с колегата случай, имаме коли италианки. Те по принцип нямат печки и трябва да се присади допълнително и единствения начин е печка с КАН. Всъщност може и такава без CAN, с малко релета и да си я командваш ръчно. Имаше и такива варианти в руските форуми. Ама това е друга една история.
Бееееее.....
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Активация РТС елемент
Реотаните, които са без кан и се управляват от компа на мотора нямат електроника в тях. При Ауди са така.
При наще не съм виждал.Просто до 2006 са един вид, след това ги сменят и после при ф. Л. са други пак.
При наще не съм виждал.Просто до 2006 са един вид, след това ги сменят и после при ф. Л. са други пак.
GUNTER SERVICE

- turbobiit
Активация РТС елемент
Е
за отговора.Ами човека зад кабела не е много в час,но след разясненията ще е пробваме пак.Просто не открихме къде да сложим чавката.А не само италиянките да без нагревател.На колегата със кабела е швейцарка и тя няма,нищо че е високо ниво на оборудване.Трудно се намират тези илементи с електрониката и са доста голяма цифра.От другият модел с релетата се намират по лесно.Още един път благодаря.
за отговора.Ами човека зад кабела не е много в час,но след разясненията ще е пробваме пак.Просто не открихме къде да сложим чавката.А не само италиянките да без нагревател.На колегата със кабела е швейцарка и тя няма,нищо че е високо ниво на оборудване.Трудно се намират тези илементи с електрониката и са доста голяма цифра.От другият модел с релетата се намират по лесно.Още един път благодаря.- tsonko
- Гараж: Octavia 2 TDI powered by Gunter Service
Активация РТС елемент
Мерси Цецо! Да нашенка е и аз много се чудих защо нямам в листата. Напълно логично звучи обяснението ти. Не знаех за тоя вариант.