Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
1.5 тси + малко по-къси пружини и 4-5 надписа врс (толкова ще му е rs-a), черен таван, тъмни фарове и стопове, черни джанти, няколко пиано лак пластмасарки (това ще е от М.Карловата визия) и става MontRS за ок.30к.
Ама верно ми е странна политиката на чехите. Рапида получава истински фейслифт и изглежда супер, а Октавията...... ... за нея има над 50 страници тема. Добре ,че силните мотори не се монтират на Рапида, защото положението на Октавията щеше да е катастрофално.
Все още не е достоен да носи името РАПИД! Въобще не трябваше да го ползват за евтината гама, това име е за кола, която да се конкурира с Купри и GTI. Можеха и да се заиграят с буквичките - Rapid. Въобще много неща можеха да направят маркетингово с тоя бранд, ама кой съм аз да давам акъл на концерна немски....