Но добрата новина за днес: OBD11 вече предлага опцията !
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)

![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)

Преди в сайта на OBDEleven вътре в описанието на всеки един One-Click App имаше цената му в кредити. А сега вече я няма. Повечето app-ове бяха по 10 до 20 кредита. Само hack-ове на ръба на регулациите, като активиране на Video In Motion, бяха по-скъпи - 150 до 200 кредита.
Какъв е този спирачен импулс? Автоматичните спирачки от фронт асиста при бързо приближаване към предния автомобил ли? На мен досега никога не ми е набивала спирачки. Иначе доста често ми пищи и ми показва червения знак за сблъсък.

![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Ами не, не спира напълно, а само за кратко натиска спирачката. И ви ородължаваш, но едно пе е стресиращо, друго че ако е лизгаво може да се оребиеш. Иначе да, сранирва когато се ускорявам да изпреварвам някой пред мен и съм близо.
Мен ме спаси от голяма беля,тва чудо(разказвал съм).Намирам го за полезно
Пропуснал съм разказа
Абе и аз съм така,ама в случая,колкото и да не го вярвах,че "нещо" ще ме изпревари в реакцията,е факт,че спирачката беше натисната преди моят крак
Не, в никакъв случай не е безполезно като цяло фронт асистента. Но тази простотия "спирачен импулс" е. Тя е....не спира колата, просто аз натискам газ, а все едно с другия крак съм натиснал спирачка. Тъпотия някаква.