Колата е по -слаба с около половин секунда във замерването 100-200кмч (от 7.6 сек на 8.2 сек средни ) в момента ...
Дефакто едни 30-40 кс ги няма ...
Буст от 2.4 бара до 7200 ,гориво ,компресия от 12 бара на всички цилиндри всички цилиндри -Всичко си е на мястото ...
Просто за мене едната турбина е по - малка (TSX2 ) и въпреки ,че й дават ПО -ВИСОКА мощност(580 +) от Lm 575 -всичко е с цел реклама ...
Сравнение ЛМ 575 компресорно колело (55/76мм) спрямо TSX2 54мм/67 мм)
Турбинно колело -ЛМ 575 (55мм/60мм),спрямо 52мм/58 мм) -ТСХ2
В сайта им пише ,че перките били много оптимизирани(на Турбосистемс) и дефакто с по-малък размер перки вадят по-голяма мощност....
Е вече не им ВЯРВАМ ..
Размера е Номер 1 ...и винаги ще бъде!
Писах им на Турбосистем -почнаха да обвиняват генерации ,не знам си какво за слабата мощност ...
Както и да е ...
За мене колата губи мощност поради факга ,че пред турбинното колело се вдига прекалено викоко налягане (заради по-малкия размер ) и колата НЕ може да си изхвърли бързо и ефикасно газовете и дебита поток на въздух пада..Говоря със сравнение спрямо предната турбина..
Това е засега ...Метаноловата система може би с правилни настройки ,със сигурност ще компенсира загубата на мощност от турбото (тези 30-40кс) ,не ми е това целта сега .(първо искам да си върна мощността без тая система )
Системата още не ми остана достатъчно време да си играя с нея (скоро се върнах)
Зимата правих разни ускорения с нея ..Забелязах ,че температурата на въздуха на входа пада адски бързо ,но все още връщането на аванса,продължаза да го има .(не е на всички цилиндри НУЛИЧКИ ) както трябва да бъде
Дори със включена система(50% на 50% метанол /вода) и 100 октана бензин.Нямам идея защо ?
По -нататък ще се настройва и тая система .
Засега мисля ,да сменям турбината отново съответно.
Вече съм я избрал

Това е с картридж от Garret G30-900 и възчожно най-голямо болт он за тая платформа (доскоро даже не беше болт он) със 3 год гаранция . керамични лагери и тн
Уж до 750-800 кс ,ама вече не им вярвам ..
Компресорно колело (62мм на 76 мм ,турбинно 55 /60 мм)
Пък и идеята ми е да не натоварвам на макс и да НЕ е изцедена на макс ,както всички останали мои турбини досега.
Спулове ,лагове и тем подобни ...НЕ МЕ занимавайте ...
Всяко една турбина дето тръгва от 3000 оборота УМИРА след 2000 оборота (дефакто на 5000 ) ,дори да държи буст -Тя ВЕЧЕ тъпче във високите ,щото не може да си изхвърли газовете),преди топлата част на Турбината !! и вълтящия момент се срива главоломно .
Идеята на това е да тръгва от 4200-4500 и да държи до 7300 със висока ефективност
Това е засега ...Иначе колата си е в движение и се кара .
-