Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Z performance zp 2.1 19"
Погрижихме се тези джанти да бъдат бляскави и лесни за поддръжка.
Започнахме с детайлно почистване с iron temover и tar remover, останалите полепи премахнахме с clay bar, полирахме джантите и ги защитихме с керамично покритие.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Поддръжка на керамично покритие Optimum Gloss Coat две години след нанасяне.
След детайлно измиване и деконтаминация покритието беше подхранено с Optimum Ultra Ceramic Seal.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Една прекрасна ретро красавица, дойде при нас за разкрасителни процедури. След като измихме автомобила с Optimum No Rince Hyper Foam, премахнахме няколко "бояджийски сълзи", изгладихме "портокаловата кора" на вратите и задния капак, финално полирахме целият автомобил с Optimum Hyper Polish и го защитихме с Ultra Ceramic Seal.