Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Нормален човек не може да си купи ново GT3RS, заради изключително педалската sales политика на Porsche.
По-евтино излиза да си го купиш на старо с надценка от 100 000 евра отгоре над цената по листа.
Малко странно звучи, но е истина. И май не са само Porsche. В този смисъл и в този сегмент леко ми се гади от тази индустрия, не че реално ме засяга, но принципа е важен.
Нали осъзнаваш,че концепцияъа на GT3RS НЕ Е драг.
Я го пусни на ринга с мерника да видим кой кво време ще даде?
И понеже знам,че “няма да имаш време” да се занимаваш с тия неща ще ти помогна
GT3 RS - 6:49
AMG GT R - 7:10
20 секунди разлика на Ринга…. Мамоуууу та това си е чиста гавра с труп
Пак си застанал от грешната страна на секса Самуне….
Прав беше @blackpearl че квото и да си купиш автоматично става най убавото
Game Over: Porsche спира бензиновите Boxster и Cayman
Спортните автомобили имат още няколко месеца на поточната линия.
наехме, че този ден идва. Porsche спира производството на настоящото поколение бензинови Boxster и Cayman. В Европа това вече се случи миналата година, когато двата модела бяха спрени от производство заради по-строги разпоредби за киберсигурност.
Сега Motor1 съобщава, че останалата част от света също се прощава с двата модела от Цуфенхаузен. Пред изданието Франк Висман, шеф продуктови комуникации на Porsche Cars North America, каза, че Boxster и Cayman (серия 982) от четвъртото поколение са навлезли в последните си месеци на производство, което трябва да финишира през октомври.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣