zloQQ написа: 29.05.2025, 01:53:34
нищо конкретно реално, просто мислех, че има някаква история... Гледа ли нещо друго, как реши да е Porsche
Е то съм си написал в първият пост като цяло.
Иначе повечето хора , с които комуникирам активно знаят, че Саманта щеше да се смени само и единствено с Порше.
Друга цел не е имало.За тези пари можеше да взема какви ли не RS/AMG/M, просто масовка не ми трябва , исках спортна , истинска кола с две места, задно, среден мотор и така нататък .
Колата я внесе мой приятел за мой приятел и я следя отдавна .
Жълто с червено, алкантара и карбон - всичко в едно.
Колкото и да е нетипично страшно много държах на аналогов и червен оборотомер .
Като се видим другата седмица ще разбереш.
Внесена е на 13 000км , била е на някаква жена, после я взима моя човек , той също прави 13-14к.
Колата мирише на ново вътре , но като поведение нещата са Порше и всички останали и това е доказано многократно.
Исках я от много време тази и просто нещата се случиха съвсем случайно, тъй като по ред причини документално съм трохар, нямаше как да я купя.
Нито имам парите кеш , нито имам доходите да участвам с лизинг и така.
Просто ходих да нося документите в счетоводството, заговорихме се , хората сме приятели от 18-19г, викам дейба и колата съм харесал.
Викат - ГОТОВО, имаш я .
Задвижиха нещата, имаше доста разправии, след като бях одобрен, защото имах изисквания да остане номера, колата да не минава канал и прочее и там вече трябваше да участвам със сериозна сума, но взех назаем пари от нашите и от още един човек и така.
Има голям стимул да се развивам и да работя още по-усърдно и качествено.
Годините минават и трябва да се действа.
После се намеси Любомиров и нещата си дойдоха на мястото.
За няколко часа се мина нотариус, Любомирката пое грижата да иде да я прехвърли и след още 2 часа имах вече талоните, защото при отпускане на кредит под 100 000лв не се минава КАТ, канали и прочее.
Те си имат Човек - Регистратор и така.
Не ме интересува колко е бърза , дали е бърза и прочеее.
Това е автомобил за доставяне на удоволствие от шофиране дори и с ниска скорост.
И така.
Около три месеца отне всичко , но вече е там , където трябва ……..
Синът ми е на почти 19г
Дара живее с майка си, тя е почти на 12г и реших вече да помисля и за себе си.
Тръгнах по горите и се чувствам супер, което ми дава възможност да практикувам и другата си страст - да шофирам.
И кръгът се затвори.
Мисля да я докарам на Събора , заслужава си да се види и да мотивира всички да не чакат за нищо в този живот , а просто да действат.
Ето го и ключа на щастието